lørdag 4. juli 2009

Brakstart på ferien

Bokstavelig talt!

Hallo,hallo.En liten oppdatering er nok på sin plass, nå ja!

Mandagkveld startet endelig ferien. Faktisk flere år siden sist jeg hadde ferie, men med jobb annenhver uke, og litt kortere dager i noen sommeruker hvert år, har det ikke vært noe savn. Men gledet meg i år til å få hele to og en halv uke helt fri, eller, har heldigvis ikke fri fra marit, bare mye bedre tid til å kose meg med henne!

På vei hjem, mandag kveld, måtte jeg en liten tur innom eldstejenta. Plutselig dro det til med et forrykende uvær! Lyn og torden, som jeg ikke har sett el hørt maken til på mange,mange år... Forta meg å kjøre hjem, tar bare noen minutter, men skaden var allerede skjedd, modemet hadde noken en gang gått i svart... Jaja, tenkte jeg, har jo skjedd flere ganger i år det... Fikk et nytt et i går kveld, men stor var min fortvilelse da jeg bare måtte konstatere at, joda, har internett, men ingen pc... Den var helt død...

Min yngste svigersønn og jeg er nå i tenkeboksen når det gjelder "hvad nu"...

Men ellers, jeg har det alldeles storartet! Ferien  går helt etter planen, soling, bading, grilling og til og med shopping over en lav sko... (Jepp, har funnet mange ting for å fornye både meg selv, og mitt hjem med!!) Grunnen til kjøpetørken den siste tiden skyldes nok bare mangel på tid, anledning og ikke minst overskudd! Siden jeg nå ikveld blogger på lånt pc, kan jeg ikke vise noen bilder, men jeg lover, har tatt mange bider, som jeg skal "plage"der med senere!!!

Har i dag rydda og dandert litt, de siste dagene har jeg latt som om hybelkaninene har vært elskede kjæledyr og at ugresset har vært de fineste prydbusker... Kort sagt, jeg har oversett dem..! Men i dag har jeg hatt en liten maraton, innimellom soling, lesing, soving ol.., og har faktisk fått gjort utrolig mye. Sto opp kl 0800 da, og etter en god frokost på verandaen, var det lett å komme igang. Har pynta uteplassen med en bukett blomster, og i den anledning vil jeg gi dere et lite tips: noen dråper med duftolje i vannet, i vasen, gjør underverker!

Til slutt, en liten hilsen til en dame i blogglandia som jeg fikk en  melding ifra! Hun hadde valgt å legge ned bloggen sin, og det gjør meg usigelig trist. Selvom jeg ikke kjente deg personlig, vet jeg at jeg kommer til å savne å "kunne stikke innom" deg!! Du hadde det bestandig så koselig, og ofte hadde du en underfundig historie til oss!! Har ledd mye "sammen" med deg, ja, innimellom har det sågar vært noen tårer...,

Men det viser seg at det i bloggverdenen er som i verden ellers, noen kommer og noen går... Håper at du stikker innom bloggen min igjen, en gang!

Til dere andre, ha en god lørdagskveld, og jeg gleder meg til jeg kan besøke dere alle samme igjen, regner med at det blir bedre anledning neste uke, riktignok, om jeg får "hacka" meg inn på en eller annens pc...

10 kommentarer:

BROCANTE sa...

Kjedelig å ikke være på nett da! Herlige dager og kvelder har vi virkelig hatt nå. Ingenting er som sommer i Norge. Det tordenværet hadde vi virkelig rett over hodet på oss og i dag er det også torden - men lenger unna.

Kikket på putene dine lenger ned - de var virkelig fine!

bodil sa...

Hei .Jeg tenkte på dere når det var så svart over Averøy og det begynte og komme hitåver fra Romsdalen.Ikke noe koselig syns jeg når det tor og lyn.Ser ut som du koser deg selv om pc ikke er i ården Kos deg vidre så mye med Marit og ha en fin ferie vidre.Ha en riktig fin Søndag Bodil

Anonym sa...

Hei du !

Joda, jeg kommer nok innom igjen, jeg !
Kjenner igjen det der - jeg syns det er stusselig å ha lagt ned bloggen. Har fundert og tenkt og syns det er dritstusselig å ikke blogge mer. Hva i all verden skal jeg fordrive tida med gjennom mørke høstkvelder nå, da ?!Og hva med de hyggelige damene som jeg syns jeg har blitt kjent med ?! Gjenoppstandelse er mulig....Plutselig får du ett lite pip.

J

Else Marie sa...

Så utrolig kjedelig når slikt skjer!
Vi var raske til å nappe ut det meste her den kvelden også.
Uff får håpe det ordner seg snart med ny pc!


Har en liten bildeutfordring til deg i bloggen min
http://familien.tjelle.net/2009/07/utfordring-2/

Frøken Fjols sa...

Pip

Lisemoren sa...

Så kjedelig med pcen din da. Håper det ordner seg, det er ingenting som er så irriterende som en ødelagt pc.

Bra du har frynsegoder når du passer Marit. Ønsker deg en flott sommer. Klem fra Lisemoren

Frøken Fjols sa...

I reine væla - så uheldig du er med internetten din da ! Kanskje du burde prøve mobilt bredbånd ? Det har jeg tenkt... Jeg bruker jo aldri fasttelefonen og det er sikkert litt kjekt å kunne ta med seg pc en når man skal bort en tur og.
Snart ferie her og - jobber ut uka og så er det slutt for ei stund. Skal en tur til Sverige og Danmark og så tar vi det derfra.

Kos deg !

Janne i Fagerlia sa...

Tordenvær har vi hatt her på Nordmøre også. Men det er litt fascinerende, synes nå jeg da...... I skrivende stund bøtter regnet ned, men det er egentlig greit, for da får man gjort noe innendørs som ellers har måttet vente.

Putene din ble kjempefine.

Fortsatt god sommer til deg!

A-mora sa...

Så kjedlig og være uten nett. Håper det ordner seg snart for deg.

Kos deg i ferien:)

ha en fin uke:)

Synnøve

Frøken Fjols sa...

Hm.... Du har ikke blitt truffet av lynet eller tatt av stormen eller noe slikt ?