torsdag 25. februar 2010

Dagen i dag

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg, så har jeg fri denne uken!
Siden jeg har fri annen hver uke, året igjenom, er det tilfeldigheter at det denne gangen falt sammen med vinterferien herover! (Så hvorfor jeg er på jobb hver påske, er for meg et mysterium...)
Med sene kvelder med OL, mange hobbyprosjekter, surt og kaldt, og snøfokk i går igjen, har det blitt dårlig med uteaktiviteter!
Men i dag følte jeg for en aldri så liten luftetur, så hva passet vel bedre enn en tur til Molde storsenter?


Jeg har en tid vært på utkikk etter nytt bestikk.
Lene Bjerre og Perfeckt Home (evnt.stavefeil bes oversees, da jeg holder på med forberedelser til en taco/tortillas middag), har noe slik jeg kunne tenke meg, men så var det dette med prisen da...
Fant et på en butikk for en tid tilbake, men da jeg sto med gaffelen i ene hånda og kniven i den andre, fikk jeg assosiasjoner tilbake til høygafler og Rambo-filmene...
Med andre ord, som min kjære Marit har begynt å si, når hun kommer bærende på noe svært;"stæka tungt!"


Men dette fra Kid, er helt greit. Nå er det riktignok så lett, at ingen vil mistenke det for å ha kostet skjorta, men fint, min stil og passe str.

Snart ferdig med å sy sammen alle rutene i teppet/duken.
Mangler noen kanter, og fòr. Vennligst overse den svarte kladeisen oppi ene hjørnet, hun er absolutt ikke en del av det..!
Hekleblonden går det (gjesp) fryktelig sent med.
En ny plante fikk også bli med hjem idag.
Konge begonia. El begonia rex, som det sto på lappen. Synes de er så fine. Lenge siden jeg har hatt det nå, men husker at spes min mormor bestandig hadde flere av dem!
Det fulgte med en kjekk bruksanvisning også!
Greit for oss helt uten grønne fingre!
Vi blir, når vi ser på lappen, minnet om at den tåler halv sol, skal ha vann, min. 5 grader og det viktigste av alt, den må absolutt ikke spises!!!!
Men spise skal jeg gjøre nå, har hørt at det er viktig å komme tidlig igang med føde etter harde økter, og snart er det klart for kveldens ol øvelser, bla curling!!! ;o)
Vi blogges!!!

7 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Halloen! Når det gjelder bestikk, så er det Hardangerbestikk det går på her i huset. Av den enkle grunn at det ikke trenger å pusses. Litt av en lappejobb du holder på med. Jeg er imponert over en slik tålmodighet. Tror den svarte klatten i hjørnet er av samme mening.

bodil sa...

Hei.Kjempe fint bestikk.Man trenger jo ikke å gå på de dyreste butikkene for å få ett fint bestikk.Nydelig.Teppe kjempe fint.Katta ble lita på teppe.Så da er det sikkert bra størrelse på det.Fint.Kos deg masse med OL og hekling av bord.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil på Frei..♥♥som har feber og tett i nesa.Dagens syt..

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Nydelig bestikk mamma. Og ja, akkurat din stil. :)
Teppe ble jo kjempe stort da.. Ikke at Mimmi er så diger, men hun ble jo lita i forhold.. :) Men så har ikke jeg sett mer en en og en halvpart av gangen av Mimmi de siste gangene jeg har sett henne... ;) Mulig hun er mindre enn jeg husker.. hehe...

Så ble det gull på damene i dag da.. Det var supert. :)

Bra du har kost deg med en Moldetur i dag. Det fortjener du.

Marit måtte forresten ringe til tante Linda før hun la seg. Tok opp telefonen og sa ringe tante Linda. :)

Ha en fin kveld videre mamma. :)

Klem fra meg.

Frøken Fjols sa...

Hei !
Kid, sier du ? Det var jo skikkelig nostalgisk og fint .

Hatt en fin kveld i kveld du , tenker jeg - med gull til jentene og...
Synes du skal lage curlingbukser av de lappene dine, jeg ! :-)

Kari sa...

Jeg tok utfordringen, så jeg sender den i retur :-)
Lekker bestikk da! Det blir nok lenge til jeg kan satse på mer husfyll. Her er det nemlig fullt så det holder nå.
Flott lappeteppe du holder på med også. TTT, men jammen blir det fint også. Vi har vært forskånet for nedbøren som har plaget deg, men nå er det en megastor ring rundt månen, så jeg regner med at vi har sneen i løpet av natten. Personlig så syns jeg ikke at vi trenger særlig mer, men det er vel ikke jeg som bestemmer det da.
Ønsker deg en fin kveld videre.
Vakre tanker fra K@ri*

bodil sa...

Hei igjen.Har en Pay it til deg på bloggen min hvis du er interisert.Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil...♥♥

Torilpia sa...

Takk for koselig hilsen hos meg .. :o) Om det er tirsdag eller onsdag .. who cares .. hihi .. forrige uke ønsket jeg flere god onsdag - på tirsdag .. :o)

Teppet ditt er kjempefint .. synes den svarte kladden gjør seg bra oppå der jeg .. :o)

Så mange fine kopper du har .. likte veeeldig godt de på nest siste bilde jeg da .. har jo èn sånn kopp med skål ute hos min hjelpende hånd ... yndlingskoppen min der :o) Føler meg litt "finere" når jeg drikker kaffe fra den koppen .. hihi ..

Lene Bjerre har lekkert bestikk ja .. men det var veldig flott det du har funnet hos Kid også ..