søndag 21. februar 2010

Morsdag

En hyggelig arbeidsperiode er over, og en utrolig koselig søndag går mot slutten!
Vi valgte å utsette morsdagsfeiringa forrige helg, siden eldstejenta var på sykehuset og "tok mandlene".Selv om dette egentlig er en vanlig operasjon, kan den ha sine nedturer, og hun har plagdes endel etterpå. Etter to turer på legevakta på kveld/natt, siste gangen til sykehuset for observasjon, så kunne vi i dag få ta en liten familiekos!


Menyen var enkel fra min side, hjemmelagd pizza og kake, og "ungene" lagde sjokolademousse, krydderkake og en nydelig hjemmelagd bernaisesaus!!! Mmmm, me like!!!


Blomster og gaver var jeg og så heldig å få, (noen stempler som jeg har lett leeeeng etter), og så vesle Marit, som var så kos under middagen, satt sammen med oss og vekselvis skremte oss, sang litt og skrytte av maten. (Shempego pissa, mer kepshup!!)
Trekker for meg selv en liten link tilbake til mitt forrige innlegg om glede!
Denne uken har så absolutt stått i gledens tegn!!!
Skal ha en friuke nå, men skal nok finne på noe å fylle dagene og nettene med, om ikke annet så har vi nå fremdeles o.l....
Gledelige dager ønskes deg og!

7 kommentarer:

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Tusen takk for ei super "morsdags"feiring mamma. :)
Nydelig pizza, den beste i har spist på lenge. =)
Sjøl om alt måtte tygges t graut før svelging så va d nydelig godt. Flink e du!!
Som i skræv i kortet t d, tusen takk for at du e den du e for oss. :)
Ting hadde vore mykji vanskeliare for oss om vi ikje hadde d i nærheten. :)
Gla i d mamma. :)

Synnøve sa...

Morsomme komentarer Marit kommer med.
Så fint jenta di skriver i kommentaren til deg.
De setter stor pris på deg, og det har de sikkert grunn til også.
Ha ei fin fri uke. Jeg har jobb en dag i uka her,ellers har jeg fri jeg også. Men det synes jeg er så godt. Har mye og fylle dagene med.
Klem Synnøve

Anonym sa...

Hei.Høres ut som dere koste dere med forsinket morsdag.Høres ut som du er en riktig god og snill mamma.Kjekt det.Trist med mandlene høres ikke godt ut.Vet att det ikke er så greit å ta dem når man ikke er små.Nydelige Lilljer og ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil...10 minus hær i dag Kalt..♥ ♥ ♥

Torilpia sa...

Så koselig dere har hatt det .. så nusselig Marit da .. :o)

Ikke godt med etterkomplikasjoner for datteren din .. men håper det retter seg nå. Ser ut som om min eldste også blir nødt til å fjerne mandler .. er støtt og stadig plaget med halsbetennelser - bakterier, virus og kyssesyka ..
Mellomste fjernet sine da hun var to-tre år .. og har sjelden vært hals-syk :o)

Når det gjelder morsdag - så feiret vi helga etter i fjor - det spiller liksom ikke noen rolle når man tar den dagen .. eller om man gjør det .. så lenge man er flinke til å vise og si - at man setter pris på og er glad i hverandre. Og det ser jeg at dere er :o)

Ha ei kjempefin friuke - stor klem!

Janne i Fagerlia sa...

Heia! Nå har jeg fått somlet meg til å ta utfordringen du sendte meg. Forstår at det ikke er bare, bare å ta mandlene heller - bra det er overstått.

oline's skattekammer sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kari sa...

God morgen :-)
Det høres ut som du har en magisk start på dagen du også. Jeg skal ikke bevege meg lengre fra vedovnen enn til å rydde i spisskammerset i dag (og det trengs). Nå er jeg så lei av å fryse, at i dag skal jeg se om det funker dersom Lady bare får gå utenfor huset på formiddagen. Blir det for mye masing,ja, så må jeg bare, men da skal det bli mye. Jeg har fått av meg min rosa morgenkåpe, og det er ull over og under, men jeg fryser likevel....
Fin layout på bloggen din da! GRATULERER! Jeg vurderer også forandringer, men jeg lukter litt på ett nytt bildebahandlingsprogram, så vi får se hva det blir til. Jeg ar i byen på tirsdag sammen med ei venninne, og vi kjøpte kun hundemat pluss de lysestakene jeg blogget i dag... Vokt deg for hunden-skilt fant jeg ikke, men en dag dukker det nok opp.
Ha en fin dag, med eller uten morgenkåpe. Jeg tror du bør skifte dersom du skal til byen, men før den tid trenger du jo ikke ;-)
Vakre tanker fra K@ri*