søndag 11. april 2010

Still remember me?

Aldri har det gått så lang tid siden bloggen min har vært oppdatert!
Det er ikke noen spesiell grunn, det har bare ikke blitt...
Om jeg skulle nevne en årsak, som kanskje kan være av betydning, så må det være at jeg har tullet meg inn på FB... Besøk meg gjerne der også, navnet mitt/e-post adr finnes annet sted på siden her...
Har egentlig ikke gjort så mye som er verdt å blogge om heller, men har i det siste sydd to avlange putetrekk, str 60x35 cm., samt malt noen bestillinger.
Har vært litt forkjøla i helga, (fridager bør benyttes til slike sysler, ;/) men hjalp veldig med denne "go'bedring" buketten med tulipaner som jeg fikk da...Har som sagt hatt fri denne uken, og har frydet meg over vårens fremmarsj over alt rundt meg!

T.o.m. Mimmi har begynt å være ute. Fra å være en innekatt som, om jeg prøvde å bære henne med meg ut, ble direkte mannevond, er hun nå omtrent umulig å berge inne.
Nærmer jeg meg en dør som går ut, kommer hun galloperende for å få være førstemann...Og jada, den første musen har blitt med inn...* GRØSS*Men selv krigere og jegrer må lade batteriene en gang iblant, Mimmi gjør det gjerne her...

Ha en fin våruke, og som jeg har vist idag,
plutselig er jeg tilbake... ;0)))

14 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei. Har ikke glemt deg. jeg tenkte på deg før i dag. Da var vi på tur i caben og da tenkte jeg på deg. har du fått luftet caben din i år?
Nydelige puter du har sydd.
Kan hende jeg opsøker deg på fb. Jeg har rotet meg inn der jeg også.Men jeg synes det er lite intresant der. Jeg liker bedre og blogge.
Ønsker deg ei fin ny uke.
God bedring
Klem

Synnøve sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Janne i Fagerlia sa...

Yes, I still remember you! Flotte puter du har sydd til sofaen.

Jeg har bestemt meg for å holde avstand til FB foreløpig. Har egentlig ikke tid til mer data, og skulle jeg registrere meg på FB ville jeg vel ikke få tid til annet. Men man vet jo aldri.....

Frøken Fjols sa...

Hå ! Facebook er en fin ting det ! :-)

Jeg trenger jo ikke fortelle deg hva JEG har holdt på med i det siste, liksom... Hihi. Er ikke så mye å blogge om, nei.

Bloggen dør sikkert ikke om vi forsømmer den litt , tenker jeg. Og GJØR den det så må det da vel være mulig å blåse liv i den igjen....?

K@ri sa...

Hei igjen i VÅREN!
Jeg nyter! Lady og jeg har vært ved foten av Kongen og Dronningen i dag, og det smaker virkelig av riktig årstid nå :-)
Så lekre de putetrekkene dine ble da! Flink du :-)
Jeg skulle ha tatt en kraftanstrengelse i hagen, men armene vil ikke enda, så da får jeg nyte til kroppen har bestemt seg for det motsatte.
Ha ei fin uke videre!
Vakre tanker fra K@ri*

Synnøve sa...

Hei har en utfordring inne på bloggen min til deg,hvis du vil.
KLem

Torilpia sa...

Hei igjen :o)

Er de ikke søte disse pusekattene våre - når de kommer hjem med gaver til oss .. :o) NOT!!!
Jeg vet jeg ikke skal gjøre det - men jeg jager henne når jeg ser hun kommer med mus .. nå har hun heldigvis sluttet .. tror jeg :o)

Nydelige putetrekk .. sånne liker vi jo i blogglandia :o)

Håper forøvrig alt er bra med deg og dine - og at du får ei fortsatt super uke - stor klem :o)

Lisemoren sa...

Tror ikke du blir så fort glemt (smiler)Det er vel med oss andre som med deg, våren er her, og da rekker vi ikke like mye på bloggen vår. Putene dine her i dag var bare nydelige, jeg er veldig begeistret for slike. Dessuten har du da en flink pus. Skjønn er han også.

Jeg er så spent på frøene dine som spirte ute. Håper de har klart seg. Her har vi hatt mange frostnetter, på overtid rett og slett, så jeg har drept en og annen pelargonium. Men jeg har da mange å gå på heldigvis.

FB ja, der er det nok mange som har rotet seg innom. Jeg synes det var morro jeg å få oppdatert meg på gamle venner og kjente fra skoler og tidligere jobber. Men så var jeg liksom oppdatert og da var i grunnen nyhetens interesse over for meg. Men for all del, alt til sitt bruk.

Klem fra Lisemoren

Frøken Fjols sa...

Hm.... Nå tror jeg det er på tide at du og jeg skjerper oss litt snart....?
Vi burde virkelig slå til med en liten oppdatering begge to, synes jeg...?

Frøken Fjols sa...

Hm... Hadde jeg ikke visst bedre så hadde jeg trodd du var nettløs ! :-)))

Torilpia sa...

Heia - hvordan går det med deg - håper alt er bra med deg og pusen og at du har fine dager - surt, høstlignende vær til tross.

Klem fra Torilpia :o)

Synnøve sa...

Hei
Håper alt er bra med deg.
Savner deg shø:)
Klem Synnøve

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon