onsdag 18. mars 2009

Det er fullbragt...

Endelig!! Vaskerommet er ferdig, men jammen det ble dette mye arbeide! Alle veggene ble malt tre strøk, med egghvit farge. Rommet har 5 skapdører, og også her måtte det 3-5 strøk til, for å få det ordentlig. Da det vel var over, hadde jeg plutselig fått gulbrunt tak og lister, så bars det i vei etter ny maling, og nye strøk, jepp, tre strøk her også... Gulvet, som er mur, fikk seg også en ansiktsløftning. Det ble malt "hybelkaningrått"; litt mørkere enn det var fra før.
Så måtte jeg jo ha noen ting dit...
Har lagd 2 bilder, malt ei hylle og ei klokke, og sydd en pose til enslige sokker. Samlinga mi av brune glassting og krus, har fått flyttet ned dit. Har også funnet en stol, og en sinkbalje som jeg har fylt med lesestoff, ifra en samling som jeg har med denslags...

Så i fra et rom som hadde denne fargen (har med vilje latt være å ta flere før-bilder, ønsker bare å glemme hvordan det var)...

Har det nå blitt slik...


Mangler fremdeles noen knagger og knotter, men
har ikke funnet de rette enda......


Det blir vel aldri direkte festlig å vaske og legge sammen klær, men håper at det kan bli litt triveligere å oppholde seg her.
I tillegg så inneholder jo rommet det vanlige utstyret, som vaskemaskin, tørketrommel, dusj og do, men sparer dere for bilder av det!
Men da må jeg stikke, neida, skal ikke vaske el. legge sammen klær, ei heller male,men har fått det siste nr av "vakre hjem og interiører", idag,med tema kjøkken, og etter en rask smugtitt, må jeg si at jeg lengter etter å kaste meg over det, og ni-lese det!!
Ha en hyggelig uke videre!








5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Å, so lyst og lekkert du har fått det på vaskerommet.....vert ein fryd å ordne med klesvasken der no.
Godt jobba!

Julies sa...

DET var litt av en jobb, kan jeg tro ! Herlig, ser jo ut som det er bilder fra stua, jo ! Sett en reise tv nedpå der, så kan du bruke det som tv stue også !
Her er det første dagen med sol på år og dag . Nå bærer det rett ut i låveveggen, og der skal jeg bli til det gror mose på meg !
Ha ei fortsatt fin uke !

Linda sa...

Wow. litt tå ei forandring.. :P fin klokka vart da :)

Familien Tjelle sa...

Så fint det hadde blitt.
Flott blogg også, får ta turen innom oftere..

Janne i Fagerlia sa...

Dette rommet kan du være stolt av, ser jo nesten ut som bestestua. Lyst og lekkert ble det ...