lørdag 28. mars 2009

3 x Marit og litt annet.

Hei igjen!
Denne helga passer jeg Marit, (bare på dagtid) siden foreldrene hennes er opptatte på hver sin kant gjennom jobbene sine. Derfor blir det liten tid til både hobbyprosjekter og blogging.
Det gjør naturligvis ingen ting, for jeg koser meg så sammen med den vesle snuppa mi. Det er en sann fryd å få lov til å være sammen med henne! (Har du hørt det før? Jaja, mulig det, men sant er det nå lell!)
Men noe jeg var nødt til å prioritere nå i kveld, var rydding! Selv om ingen er hjemme noe særlig, er det utrolig hvor rotete det blir! Pussig det der!!Siden barna har blitt store, har det ikke blitt noe særlig påskepynta i huset her. Enten har jeg brukt å være på fjellet, eller så bruker jeg å være på jobb. Men i år har jeg fri, og jeg skal også "bare" være hjemme, så derfor har jeg lett igjenom mine "gjemmer" etter påskepynt...Det var sørgelig lite av denslags, derfor har jeg måttet lage litt nytt, og tenkt litt alternativt...
Men det jeg derimot fant, var denne vesle brikka. Den er gammel, og det var min mor som broderte den da hun var ung jente! Siden hun også het Marit, synes jeg det er ekstra stas med den. Er vel ingen hemmelighet hvem som med tid og stunder skal arve den?? (Det mangler et strek på t'en, men det skal nok ordne seg!!)


En annen ting som jeg på min leterunde fant, var noen glass til å sette oppi lysestakene. De var mye brukt for noen år siden, drev å malte slike da. Jeg har endel gamle lysestaker, men mange av dem er helt ubrukelige, for hullene hvor lysene skal stå, er alt for grunne, og derfor faller lysene bare utav.


Men med slike glass på toppen, kan nå lysestakene brukes til te-lys i hvertfall!
Da skal jeg liste meg inn på kjøkkenet og se om noen har vasket ferdig for meg...
Og til dere som er innom, husk å stille klokka en time frem i natt da, plutselig bykser vi en time nærmere våren!! ;)
Har også fått med meg at lyset skal skrus av en stund ikveld, men det har jeg tenkt å hoppe elegant over! Ikke fordi at jeg ikke bryr meg om miljøet, men jeg sparer så mye lys ellers i året, siden jeg er så lite hjemme, så de stundene jeg er hjemme, blir det nok brukt det jeg trenger av strøm.
Selv om jeg nok kommer til å tenne noen talgelys også.
Men først var det altså det med den hersens ryddinga, da..!
Ha i allefall en nydelig lørdagskveld alle sammen!
Innom igjen bare en liten snartur for å fortelle at nå har det begynt å sne igjen, noen store "vaskekluter" som laver ned... HMMM! Liker ikke det, nei, men er lite jeg kan få gjort med det da!!!
4 kommentarer:

Trollkåno sa...

So fint du har pynta....
nydeleg den brikka, eg har òg nokon dukar som mor mi broderte som ung.Dei er gull verd for meg.
Ha ein god sundag!

A-mora sa...

Så fin brikke:)) Den må være artig og gi videre.
Skjønner godt jeg at du koser deg sammen med barnebarnet ditt:))

Er lite med påskepynt her også. Bryr meg ikke om og ha så mye påskepynt heller.
Klem

Lisemoren sa...

Så fint du hadde gjort det. Høres så koselig ut med et lite barnebarn, så fint at du får kose deg så mye med henne.

Jeg så også blomsterfinn i aksjon på tv, og ble veldig fasinert av de pottene, men jeg har ikke fått laget meg noen ennå. : )

A.mora sa...

Hehe. Takk for det:))
Kanskje det ligger helt naturlig for oss damer og bygge reir?:))

Ha en fin kveld:))