lørdag 21. mars 2009

Lørdag morgen blues

Jeg simpelthen elsker lørdagsmorgen'er! Å tusle rundt i morgenkåpe, spise frokost, drikke x antall kaffekopper, lese nettavisene, oppdatere meg i blogg-verdenen...osv. Kort sagt,gjøre ingen verdens ting, og i tillegg bruke god tid på det! Selv om jeg skal på jobb utpå dagen, legger det overhode ingen demper på morgenstunden denne lørdagen!


For en tid siden sådde jeg noen frø! Og undere over alle undere, det viste seg at sikkert alle sammen kom opp igjen!! (Minst!!) Selv om jeg ofte har hendene tilgriset av maling, kan ingen beskylde meg for å ha grønne fingre! Og formering fra frø, har jeg mange dårlige erfaringer med... Jeg glemmer dem, el går lei, el det kommer ingen opp igjen, el det blir bare noen lange lysegulgrønne tråder, med en liten kul øverst, som ganske snart faller om, og visner hen...


Men denne gangen har jeg så fryktelig lyst til å få det til!!! Vet at de etter spiring skal pottes om, (prikles?) men hadde jo ikke på langt nær potter til allesammen!! Hadde ikke forberedt meg på en slik avling, nei... Kom på at jeg for en tid siden så et innslag på "God morgen, Norge", der vår alles kjære, Finn Schjøll, lagde noen bittesmå potter av avispapir! Han brukte en tresak som han tullet en brettet avisside rundt. Slik en duppeditt hadde jeg ikke, men tenkte at jeg sikkert kunne bruke en brusboks som form, det skulle nok bli riktig str.

Vel, nå har det seg altså slik, at her i huset er det av en el annen merkelig grunn enklere å finne en ølboks enn en brusboks, men tenkte at formen er jo den samme, str like så, så da så..
Etter en litt fomlete start, gikk det ganske bra. Noen av spirene ble så meget forsiktig flyttet over. Dette ble gjort tidligere i uken, og det ser ut som om de trives!! (Enn så lenge?) De står i et kaldt rom, med store vinduer! (Noen kaller det for stua, men de ukene jeg både passer marit og er på jobb, blir det ikke til at jeg tenner opp, siden jeg stort sett bare er hjemme og sover! Derfor er de flest av mine rom kalde. Hihi.)

Ihvertfall, da jeg igårkveld satt og bladde i siste nr av "Vakre hjem", fikk jeg se bilder av noen lignende potter! Jeg tittet bort på spisebordet, hvor mine står, og kunne stolt og litt glad konstatere at denne gangen var jeg faktisk "helt i tiden!"

Men, det er et stort men, jeg har så uhorvelig mange flere spirer som trenger samme behandling, og det begynner og haste... Men oppmuntret av suksessen så langt, skal det nok gå! Er vel ingen fare for at boksen skal bli utslitt, men for sikkerhets skyld har jeg kjøpt meg noen nye... ;) En riktig god helg til dere alle sammen!

6 kommentarer:

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Så flink du e da. :)
Lurte litt på d første bilde.. Aviså, ølboks og frø.. Lurte litt på om d hadde rabla for d men.. ;)
Ha en fin dag mamma!! :) Kos d på jobb. Også e d jo lov å ta en tur da.

Julies sa...

Trudde du hadde vært skikkelig på rangelen jeg ! Herlig a, tenkte jeg - nå har a virkelig slått seg løs her og skriver blogginnlegg i bakrus, før den kritiske sansen rekker å slå inn !
Han derre Finn... Jeg sitter fortsatt å venter på han, men vinflaska klar - men det ser ikke ut som han leser bloggen min.... Kanskje vi skal sende en mail til han og be han komme å hjelpe oss med de derre blomstergreiene ? En ting er å få det til å spire, noe annet er å få det til å blomstre... Noe HELT annet !Det ser ut som du er på god vei ! Jeg har gitt opp og setter heller ALL min lit til Plantasjen...
Fortsatt god helg til deg !

Trollkåno sa...

Å, so lurt med avispapir....detta må eg prøve på..... Det spirer og gror her òg, eg har masse som bør priklast.
Er meir so ein nybegynnar, eg òg, men det er utruleg spennande.
Men det er langt fram til bløming, ja ....
Ha ein god sundag!

A-mora sa...

Så flink du er og så smart:)) Og så har du en god grunn til og drikke :))
Fint var det også.

Så flott vaskerommet ditt har blitt:)) Nydelig klokke og hyller.

Ha en fin dag:))

Solveig sa...

Høres helrig ut,å bare gjøre det man vil og ta det med ro:)
Godt med slike dager!
Det ser virkelig ut som du er flink her ja!
Kjempe smart å bruke ølboksen til å lage små potter da:)
Men må si jeg stusset litt over den først da jeg så bildet,hehe!
Godt at det går mot vår nå ja:)

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室