mandag 31. august 2009

La det bli lys(t)

Opp-pussinga av kjøkkenet nærmer seg slutten. Fremdeles mye som skal tilbake på plass, litt småplukk som skal gjøres, men de store forandringene er ferdig. Siden denne opp-pussinga kom litt brått på, da jeg omsider bestemte meg, var jeg allerede igang, er det lite med før bilder, men har plukka litt fra tidligere innlegg. Dette har jeg altså gitt slipp på...
... til fordel for dette, det ble hvite fliser mellom benkene. De har en litt ujevn overflate, som speiler lyset helt nydelig. Har ikke fått fuget dem enda, limen må herde, men fugemassen er også lys. Plana er at jeg skal gjøre det i morgen, før jeg drar på jobb. (Begynner sent, jeg da.)
... dette,


...dette,


...og til sist, dette. Ny gardinstang er blitt innkjøpt og montert. Gardiner mangler enda, må bare få tid til å sy dem først. Men har stoffet i hus da!


Rom ble som kjent ikke bygget på en dag, ei heller dette prosjektet, men artig er det! Særlig nå når jeg har fått begynt å sette på plass o.l., og jeg ser at det blir som jeg hadde tenkt!!!
Men nå er det på tide å ta kvelden, natt'a fra meg. :)
5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så fint det blir.Det er jo mye arbeid bare med å ta ut og så inn igjen med møblene Men man må bare ta den tid man trenger.Tusen takk for innbydelsen kansje att jeg dukker opp en dag.Jeg skal vell ikke skrive navn på blogg men nå gjør jeg det.Kansje du kjenner slekta til min mann på Tjelle tante pluss pluss Gamsgrø.Ha en riktig fin Tirsdag og vidre opp-pussing Klem fra Bodil

Janne i Fagerlia sa...

Du har hatt skikkelig dreis på malekosten ser jeg - og lyst og trivelig ble det også. Det er alltid kjekt med forandring. Jeg synes også det er kjekt å pusse opp, men jeg liker ikke å male vinduskarmer. Det er den verste jobben jeg vet om - ever. Akkurat nå er jeg i ferd med å pusse opp et gammelt nattbord som ble kjøpt på Syltemartnan for halvannen uke siden.

Ha en fin uke!

Lisemoren sa...

Jammen ble det lyst å lekkert hos deg. Virkelig fint ble det.Jeg har malt alle vinduskarmene og dørene på hytten hvit i sommer, og jammen tar det tid. Men det er jo deilig med litt forandring da.

Mia sa...

Så fint det blir.... og nei, Rom ble ikke bygget på en dag, så alle gode ting tar tid... Og de er verdt det!

Takk for hyggelig hilsen hos meg. Den setter jeg stor pris på.

Anonym sa...

Heeei - du som står på som en helt !
Det ble jo kjempefint . Nesten så jeg kjenner det kribler litt i malerhånda her...