fredag 2. oktober 2009

Snabla forkjølet, men ellers alt vel!

(Dette innlegget kom først dobbelt, et med bare bilder og et med bilder og tekst.) Jeg greide naturligvis å fjerne det med tekst, hm, nei ikke helt min dag idag...
Men jeg prøver på igjen!
Som overskriften viser, har jeg blitt forkjøla i natt. Tror nok at det bare er en helt vanlig forkjølelse, og ikke noe annet "svineri!"

Men da jeg tok kontakt med henne jeg deler jobb med, for å høre om hun kunne steppe inn, (en ordning som vi har, og som fungerer utmerket,) var hun og blitt syk!! Jaja, skal nok få kreket meg i vei etter hvert, har en jobb som kan tas litt etter dagsformen. Men bank i bordet, jeg er heldigvis velsigna med en god helse. En forkjølelse og litt ondt i ryggen er det jeg bruker å få! Det er ikke hvert år at jeg må være borte fra jobben!


Så over til noe hyggeligere! Nå tikker det stadig inn meldinger fra butikkene som vi leverer varer til, og de melder om et veldig bra salg i sommer!! :)
Da jeg i tillegg har blitt oppfordret til å vise noe av det vi lager, kommer det her noen bilder. Dere skal få slippe bilder av min rennende nese, ja!

Har holdt på med husflidsproduksjon i 19 år i år, og har laget/lager alt i fra de minste dørskilt, saltkar, fyrholdere, kaketiner til småmøbler som barskap, rundbord og tallerkenrekker. En snekker er tilknyttet, så det meste av tingene lages her på gården. For den som vil se flere ting, er det bare å bla seg til starten på bloggen min, eller se i nettbutikken vår, Oldemors arv, som jeg linker til på venstresiden her!

Alle tingene kan naturligvis levers ubehandlet, trekvite, for dem som ønsker å male selv!

Så har du et ønske om å få laget noe, har vi som oftest en løsning! Det er bare å ta kontakt!!

Syr, strikker og hekler en del også!
Ønsker dere en fin og frisk fredag!

4 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Huf da høres ikke godt ut..Håper du snart blir bra.Så mye fine produkt dere lager.Skal se mere senere har det litt travelt holder på å pakker skal dra til hytta til fjells...Ha en riktig go helg...Masse klemmer fra Bodil

A-mora sa...

Får håpe det er forkjølelse og ikke nøffnøffinfluensan.

Det er så mye hysteri om svineinfluensan. jeg hørte om noen som har hadd svineinfluensan,som ikke har villet fortalt det til noen pga hysteriet rundt det.

Så mye fint dere lager.

Ønsker deg god bedring og ei fin helg.
Jeg skal på seinvakt no,har arbeidshelg.

Janne i Fagerlia sa...

Har ikke fått med meg at dere har en nettbutikk jeg, men her var det mye fint. Er det du som maler?

Håper helsa bedrer seg i løpet av helgen.

Lisemoren sa...

Så leit at du er blitt forkjølet. Håper du snart er bedre.

Jeg likte goså godt lysposene du viste nederst her. Skal ta meg en tur innom butikken og se nå også.


God bedring
Klem fra Lisemoren