onsdag 28. oktober 2009

Tusen knas

Lenge siden jeg har hatt noen før/etter bilder av opp-pussingsting nå. Eller egentlig etter/før, siden bildene ble lastet opp i feil rekkefølge...jaja. Denne gangen gjelder det skapet som vasken nede på vaskerommet er nedfelt i. Som kjent ble det rommet pusset opp tidligere i år, men det varte og det rakk før jeg fikk gjort noe med topp-plata!


Bestemte meg tidlig for at jeg ville ha en eller annen form for flis, og da noen helt små...


Da jeg la flisene på kjøkkenet, og måtte til med fliskutteren, kom løsningen av seg selv. Av det jeg kappet av og knuste, var det bare å legge en form for mosaikk. Plata har vært ferdig flislagt og fuget lenge, men i dag fikk jeg endelig somlet meg til å ta på silikonen rundt vasken, samt male et strøk på sidekantene, må nok ta på et strøk til.


Slik så det ut før jeg begynte. Dørknottene ble montert på en stund etter at malinga var ferdig, gikk en stund før jeg fant noen som jeg ble fornøyde med. Platen er av vannfast materiale, og har hatt den rundt vasken siden skapet ble satt opp for et par år siden, uten å gjøre noe med den. Før jeg la flisa, festet jeg platen til skapstammen på innsiden, med møbelvinkler. Og ja, jeg ble kjempefornøyd. Rart hvordan ting blir ferdig tilslutt, av og til tar det bare så fordervelig lang tid her hos meg... Men så godt når det endelig er gjort!

Ha en fin onsdag, nå skal jeg på jobb!

11 kommentarer:

Lisemoren sa...

Deilig med alt som er gjort. Jeg bor også i et hus der ting av og til tar uendelig lang tid, sukk. Desto kjekkere når det endelig skjer.

Synes det ble veldig fint med de flisene rundt vasken. Stor forskjell på før og etter.

Klem fra Lisemoren

Else Marie sa...

Så flott det ble!
Kjekt å kunne bruke det som bare var rester fra kjøkkenet til noe nyttig på badet!

Anonym sa...

Hei.Det ble kjempe fint.Kjekt å få bruke opp rester.Er ikke mye med oppusing hjem til oss.Hær er det bare på hytta som står i første rekke.Min bedre halvdel har fri denne uke men så var det å dra rett på hytta og jobbe.Kommer hjem i kveld..Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil...

Janne i Fagerlia sa...

Jeg har hørt om handyman, men du må være en handywoman. Du er så flink til å ordne og fikse.....

BROCANTE sa...

Jeg samler blå/hvite tallerkner som har skader.. De skal jeg lage bordplate av en gang - i fremtiden :-)
Dette ble veldig fint da!

Linda sa...

Vart en del friskere ja ;) Fint :)

A-mora sa...

Så fint det ble. Kjekt og få bruke oppflisbitene. Du er så kreativ, kommer på så mye lurt og fint:)

Ha en fin ettermiddag.

Klem Synnøve

Anne sa...

Så vakkert det blei! Verkeleg ei stor endring:)
Ha ei flott helg!

Kari sa...

Smart løsning da :o)
God helg og vakre tanker til deg fra K@ri*

Torilpia sa...

Det ble helt klart mye flottere - flis er jo pent - og når man har "sitt eget konsept" i tillegg kan det ikke bli bedre :o)

Ser du har utrettet masse i det siste. Fikk litt dårlig samvittighet når jeg så du hadde plantet løker - jeg hadde også tenkt det .. men har ikke engang kjøpt dem. Lurer på når det evt blir for sent å sette ned løker??

Godt i gang med jule-ting er du også. Her har vi klippet halloween-gresskar og laget uroer til å ha utenfor døra i kveld. 4-åringen tegnet de fleste ansiktene - vet ikke om jeg synes de ble så skumle akkurat .. hihi .. men søøøte er de da (gutte-gresskar og jente-gresskar .. iflg henne).

Etter vel overstått halloween har vi noen bursdager som må vies litt oppmerksomhet - før juleforberedelsene kan trå til for fullt. Men jeg gleder meg jeg :o)

Håper du får ei fortsatt flott helg - at influensaen har sluppet taket helt og at du er i rute med alt du må gjøre før jul.

Stor klem fra Toril

PS - jeg lukker meg ikke inne igjen med det første ... men er nok litt sjeldnere i blogglandia - både som gjest og som skribent.

Oline sa...

Takk for hyggelig besøk på bloggen min. I tillegg til navnet har vi til felles at vi begge er romsdalinger (?) Jeg har bodd i Oslo i 22 år. Ha en fin søndag!