fredag 7. november 2008

Hu, hei hvor det går...Innom som snarest for å oppdatere, og for å sjekke hvordan det går! Savner dere når det går for lang tid mellom hver gang jeg er innom dere,ja!! Her er det full fart fra tidlig morgen til sene kveld!! :: Prod. av julevarer til butikkene, bestillinger,nettbutikk under planlegging (følg med!!) Har som nevnt, endelig noen fridager fra jobben, så da tror man at man rekker alt!! N O T !!
Litt shopping har det blitt, endelig ny adventstake, som jeg ble veldig fornøyd med, litt nostalgisk julepynt , som er utrolig fin, (dårlig bilde skyldes kun en overivrig fotograf,) *rødmer*!!
Bøker og blader kjøpt på freetex, elsker å kjøpe bøker for under 50 kr stk.!! Og som nevnt før, marit og gjengen bor her, moren hennes er utdannet teknisk tegner, og har denne uken en "elev", har vært med å slakta, og i dag nedskjæring, og vesle marit? Joda, passer henne og, hun er høyt og lavt, nysgjerrig på alt, strålende blid, og bare så god!! Men nå skal jeg prøve å få opp noen bilder, og så er det natt, så til vi blogges igjen, ha en vidunderlig tid!!

4 kommentarer:

Solveig sa...

He hei:)
Endelig noen ord fra deg:):)
Startet dagen med å tenke på deg,lurer jo på hvordan det går med deg. Og siden du var så stille om det hadde skjedd noe. Godt å høre at det "bare" er fordi du har så mye å gjøre. Du har huset fullt enda ja:) Men godt å ha Marit så nære deg ei god stund da;)

Kjempe flott advendsstake! Den var kjempe fin;) Åh,så nydelig den nostalgiske julepynten var.

Det er virkelig travle dager hos deg ja, og ting tar ofte mere tid enn det man trodde. Gøy å finne billige bøker ja:) (synes de nye er litt for dyre jeg ialefall)

Jeg har bestemt meg for at vasking for være vasking i år på bursdagen min.. Jeg vil jo ha en perfekt dag,men ender opp med at jeg sliter meg ut.hehe!
Så søt du er, pakke meg inn i en eske å sette meg på loftet ja;) Er vell mindre stress der;) Så gøy at du og har en slik rosekopp!

Jeg elsker å være med morfaren min, han er jo litt sær og gammel. Men så snill og jeg elsker å høre om alle historiene fra et over 50 år langt ekteskap pg hans barndom.

Skal du virkelig være så snill da?
Jeg synes no at det er så snilt av deg bare å tenke det:) Kunne jo sendt en liten ting til hverandre da?? (om jeg ikke husker helt feil har du etter meg? om ikke så lenge) Koslig å høre fra deg igjen:):)

Ta vare på deg selv og da, i din veldig travle hverdag!

Solveig sa...

Hm, er det bare jeg som er treg??
Men har hele tiden tenkt at du heter Oline pga blogg navnet. Men ser på mailen din nå at det står anne.. Er det navnet ditt kanskje? Huff, føler meg litt dum om jeg ikke har fått med meg det:S

Ja min søster skulle sjekke på nille. Hehe, du får ta deg noe mat da;)

Ha en super duper helg:)

Solveig sa...

Det var bra da:)
Hehe,ble litt bekymret her skjønner du..
Kjempe fint navn du har da:)
Og enda mer spesielt når du er oppkalt etter din bestemor og oldemor!

Har du litt fri denne helgen da?

Solveig sa...

Ble glad for at jeg har 7 kopper nå ja:)
Hehe, jeg frister deg med mat og godt hver gang du er sulten ja! hehe.. Men bakt eple er så lett, men veldig godt:) Å egentlig ikke noe usunt(bortsett fra litt sukker.. Men om man har is/krem til så er det jo en annen sak)

Ja du skulle vært en blekksprut du;) Kunne gjort alt det du sa samtidig hadde vært greit det!
Dagene er for korte til alle prosjektene dine ja.. Og husvask og søte Marit. Du får nyte de travle dagene med henne i huset da,koslig å få se henne så mye!

Håper du har en fin fin lørdag:)