søndag 30. november 2008

Kontrastenes uke


Nok en gang er en uke over, helga går mot slutten og jeg skal ha fri neste uke! Som vanlig har tiden bare føket i vei...
Uka startet rimelig forsiktig med jobbing, før den tok seg opp med hendelser utover. Tenkte at et tannlegebesøk kunne være greit nå før juletiden setter inn, og ringte for å bestille time. (Håpte vel innerst inne at det ikke skulle være noe ledig med det første, er ikke det morsomste jeg gjør, men du verden hvor godt det føles når det er overstått!) Men time ble det, og bra gikk det, bare litt småpjask. Benyttet også anledningen til litt julegaveshopping! Litt ny julepynt ble også med hjem , gitt!!
Over hele uka har forventningen til helga ligget! Damene på jobben skulle for første året forsøke seg med en førejuls-sammenkomst... Vi er ikke mer enn fem stykker der, og med skiftordninger er vi sjelden mer enn to stk der samtidig. Men alle jobber sammen med alle, så vi har lenge snakket om å samles en kveld utenfor jobben... Vi begynte oppkjøringa hjemme hos den ene,huset hennes var styla til adventstid, og med masse levende lys og bål i ovnen, kom stemninga med en gang!! Deretter dro vi inn til byen, hvor vi hadde bestillt bord og middag! Og du verden for en artig kveld det ble!! Mye god mat og god drikke, utrolig mye skravling og ikke minst latter. Absolutt alt var arti, og var i perioder redd vi skulle bli kasta ut, slik som vi lo!
Lørdagskvelden satte jeg på julemusikk for første gang i år. Har mye forskjellig, men min absolutte julesangfavoritt er: O, Helga natt. Den har jeg mange forskjellige versoner av. Koselig tid vi har starta på nå ja.
Har naturligvis også denne uken vært mye sammen med mitt lille gull! Hun har for allvor fått "smaken" på bøker!! Etter en sen ,men lang frokost tente vi adventslys, for på ettermiddag blir vi mer spredt. Til uka blir innspurten med vasking og gavestyr, men skal mobelisere tre gode "venner" av meg, så det skal nok gå godt! Skal skrive mer om det senere! Fortsatt god søndag til dere!

torsdag 27. november 2008

lørdag 22. november 2008

Long time no see...




da er det nok på sin plass med en aldri så liten oppdatering!
Selv om jeg har fri, så bare fosser dagene i vei! Har holdt på med klargjøring av de siste varene som skal ut til butikkene før jul. Jeg har vært på en bytur hvor det ble litt shopping, klær denne gangen. Har passa marit, skal ha henne fra nyttår, da hennes mor skal begynne å jobbe igjen. Så derfor passer det ekstra godt at de bor her nå, så vi får øvd på å bli samkjørte...
Har fått slappet av en del, og idag har jeg fått gjort ferdig mitt foreløpige siste prosjekt. Veske med heklapynt, smykke og armpynt! Dette kommer nok for salg i nettbutikken vår med det første.
Skal nå ta meg en tur rundt i bloggene deres for å se hva dere holder på med og kommentere litt... Det har vært lite av det i det siste. Da står det bare igjen å ønske dere alle en fortsatt strålende helg!!

torsdag 13. november 2008

For mye av det gode,










bruker jeg å synes er akkurat passe, men i går ble det nesten litt i overkant.
Da jeg var ute å hentet posten, lå disse tre herlighetene i kassa og venta på meg! Kataloger fra skeidar og bohus, samt siste fra vakre hjem og innteriør (juleutgavene, så klart)...
Rakk så vidt en liten sniktitt før jeg måtte på arbeide. *sukk*
Men koste meg skikkelig med dem i går kveld!!
Det er jobbeuke, så får ikke gjort så mye hjemme, men er jo så heldig at jeg har en (liten) ryddehjelp her hjemme da, og skal love dere at nå går det unna i svingene! Hun er blitt rett så effektiv til å ta utav hyllene... (Håper noen snart lærer henne at det er morsomt å sette ting på plass igjen også!!) Hihi. Ha en fin dag!!

søndag 9. november 2008

Nettbutikken oldemor's arv:



Endelig, da har vi fått satt produktene våre i system, og kan stolt presentere vår lille nettshop, oldemor's arv!!!
Linker til venstre på siden her. Håper at dere ser innom oss, og velkommen skal dere være!!
Nye varer vil følge etterhvert!
Denne friuka fra jobben har vi brukt flittig, mange varer er blitt ferdige,mange varer er blitt planlagt, og vi har kosa oss mens vi fotograferte og laga til bloggen.
Har fremdeles levering til noen butikker og selvfølgelig mitt lille utsalg hjemme!
Ønsker dere alle en fin søndagskveld videre!

Min lille, rare, store jente.

Bare innom som snarest for å vise hva jeg har fått av eldstejenta mi!
Som kjent så bor de her for en periode, mens de pusser opp badet!
Det er naturligvis kjempehyggelig å ha dem her,tenk å få følge sitt lille barnebarn "live" hele døgnet, og ikke bare når hun er oppstyla og klar for besøk... Mmm, nyter det ja!
Men nå har hun altså skrevet sitt mest tullete innlegg noensinne, så den som vil vite mer, kan gå til bloggen hennes, som jeg linker til på siden her, for å lese mer.
Mye pent har hun skrevet, men som mor, må jeg jo si at det er mye som er bare tull, men samtidig, jeg er jo utrolig stolt og glad for at hun som voksen har slike "fornuftige " tanker... At hun lengter tilbake til sitt eget hjem er jo faktisk en god ting...
Og for en jente som helt fra hun lærte å snakke, har hatt et favorittsvar på det meste; "Greie sjøl", skjønner jeg at det kan være vanskelig å ta imot hjelp! Men lille venn, jeg gjør det så gjærne!! KLEM!
Og til dere andre, fortsatt god søndag!!

fredag 7. november 2008

Hu, hei hvor det går...







Innom som snarest for å oppdatere, og for å sjekke hvordan det går! Savner dere når det går for lang tid mellom hver gang jeg er innom dere,ja!! Her er det full fart fra tidlig morgen til sene kveld!! :: Prod. av julevarer til butikkene, bestillinger,nettbutikk under planlegging (følg med!!) Har som nevnt, endelig noen fridager fra jobben, så da tror man at man rekker alt!! N O T !!
Litt shopping har det blitt, endelig ny adventstake, som jeg ble veldig fornøyd med, litt nostalgisk julepynt , som er utrolig fin, (dårlig bilde skyldes kun en overivrig fotograf,) *rødmer*!!
Bøker og blader kjøpt på freetex, elsker å kjøpe bøker for under 50 kr stk.!! Og som nevnt før, marit og gjengen bor her, moren hennes er utdannet teknisk tegner, og har denne uken en "elev", har vært med å slakta, og i dag nedskjæring, og vesle marit? Joda, passer henne og, hun er høyt og lavt, nysgjerrig på alt, strålende blid, og bare så god!! Men nå skal jeg prøve å få opp noen bilder, og så er det natt, så til vi blogges igjen, ha en vidunderlig tid!!