fredag 3. april 2009

Jo takk, skiene mine har det utmerket!!!

De siste dagene er det flere som har spurt meg om jeg har funnet frem skiene mine, om jeg har begynt å smøre dem opp, om hvordan jeg skal få de med meg, siden jeg ikke kan ha de på biltaket...(kjører cabriolet, litt tungvindt med takgrind eller skiboks da,ja) og lignende mer eller mindre morsomme kommentarer!
Til dem har jeg, som sant er, sagt følgende;" Jotakk, skiene mine har det alldeles utmerket, men i år skal vi feire påske hver for oss, de på hytta, jeg hjemme!"Når det er sagt, så iler jeg til med å si at jeg har ingen ting imot skigåing sånn rent generellt...

Jeg gikk mye på ski som barn, drev og peste med runder i div skiløyper, som var oppmålt til det formålet, for deretter å notere antall meter sirlig ned på skikort! Man måtte jo ta skimerke, må vite!! Gikk man ett visst antall kilometer, fikk man et bronsemerke, noen flere km, sølv, og som vanlig var det aller gjeveste gull, men da måtte man gå langt...
Joda, slet meg til noen gullmerker, for der jeg vokste opp, og på den tida, var det ikke så mye annet å finne på!
Gikk også en del på ski med barna da de var små, kjempehyggelig, men da de begynt å gå i fra meg, sluttet jeg mer eller mindre!!
Joda, vet at det er fryktelig god trim, har opplevd å våkne noen morgener på hytta, og kjent vondt i alle musklene mine, mange som jeg faktisk ikke visste at jeg hadde!
Har ofte gått langt utover dagen og drømt om å få legge mitt mørbankede legeme ned i badekaret mitt, men det gikk jo ikke, siden det var igjen hjemme!!
Vanligvis har det blitt en skitur el to hver påske, så sant jeg har vært på fjellet! Men de siste årene har jeg stort sett jobbet i påskene, og når det blir såpass langt mellom hver gang, er det ikke bare å spenne på seg skiene og fyke avgårde... Ikke ser det særlig elegant ut heller!! Hihi.
Nei, bortoverskienes dager er nok over. I hvertfall til marit begynner å stabbe rundt med ski på beina! Helt til hun og begynner å gå i fra meg...
Nedoverski har jeg aldri hatt på beina! Har bestandig syntes at det har sett morsomt ut, men som den forsiktige lille pysa jeg alltid har vært, har jeg veid det at det ser morsomt ut opp i mot alle tenkelige og noen utenkelige ting som kunne skje, og dermed stått over!
Men på "etterpå ski" er jeg en racer, der er det ikke mange som holder følge med meg!! ;(glise)


Ønsker dere en kjempefin palmehelg!!

3 kommentarer:

Prinsessa sa...

Hos oss er det omvent. Skiene blir med der mor befinner seg. Av den gode grunn for jeg elsker å gå på ski. Jeg har de siste 5 årene vært skitrener for en del unger i kommunen men her er det så skjelden snø at jeg nytter hver enda mulighet jeg har til å få gå på ski. Er bitte litt lei rulleski:O)Ha en fantastisk flott lørdag. God klem fra Elin:O)

A-mora sa...

Nå ble jeg nysgjerrig på hvilken bil du har:)))
Jeg og har fått kommentarer om skiene mine. For jeg kjører Mini:))
Skiene mine har det utmerket på garrasjelemmen:))
Skal jobbe i påsken jeg.
Ha en fin dag:)

A-mora sa...

Hei igjen:))

Vi har cab vi også. Det er ingenting som er så trivelig som når våren kommer og det går an og kjøre med taket ned.
Vi har vært på bilferie med cab nedover europa. Å, da får du både lukter og sol og frisk luft mens en kjører. Det er en opplevelse:)
Ha en fin søndag:))