søndag 26. april 2009

Jeg, en handyman??

Tjo hoi, da var jeg visst på nett igjen, ja...
Eller på nett har jeg vel på et vis vært hele tiden. Men saken er at det har vært så ualminnelig tregt!! Det datt helt ut i påska, for så å komme tilbake noen dager senere, men da så tregt, at det nesten ikke kunne brukes til noenting!! Fikk så vidt lest aviser, men ikke lastet verken opp eller ned noen ting.
Var i kontakt med leverandøren i går, og de påsto at så langt de kunne se, var alt i orden. Farten var slik den skulle være, og linjen var helt fin! Haa, tenkte jeg da, særlig, funka jo ikke for det!
Jaja, som den lille nerden jeg etter hvert har måttet bli, satte jeg i gang de små grå, og tenkte så det knaket en stund... Kom på at jeg hadde et ubrukt modem fra sist det var problemer, og tenkte at jeg skulle nå i hvertfall prøve det, før jeg kastet hele sulamitten. (Har av og til hatt mest lyst til det, for så gå tilbake til papirbruk igjen.) Og voila, det funka!!
Men nok om det!

Siden jeg egentlig ikke hadde noen tro på dette, bare skulle prøve, er det ikke noe særlig til innlegg, hadde jo ikke forberedt noe, og egentlig er det ikke så mye å blogge om for tiden. Men bildet viser igrunnen hvordan mine dager er, og de er fylt av så utrolig mye fint. De aller fineste blomstene, (ingenting slår de aller første som kommer om våren, enten det er i hagen eller i naturen ellers) bli nydt i lange drag. Noen får lov til å bli med inn, men de aller fleste får stå igjen, og bare være til glede lengst mulig!
Nei, da får dere ha en fin søndag videre, da skal jeg ut i sola, kan jo ikke sitte inne ved dataen en slik fin dag!!

3 kommentarer:

Trollkåno sa...

Dataproblem er noko "herk", plutseleg i kveld var det heilt komplett umuleg å kome inn på min eigen blogg for å lage innlegg.
Vart meir og meir frustrert, til slutt bortimot rasande........til sist fekk eg det til, ved å gå via blogspot. Skjønar framleis ingen ting...men eg er ingen datanerd, berre so det er sagt.

Julies sa...

Du er ikke bare handyman, vettu - du er datanerd også !!
Fy flate - det er ganske så imponerende, må je si !

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖