lørdag 30. mai 2009

"Den stundesløse..."

Hei igjen!
Regner med at dere alle kjenner til det teaterstykket som jeg refererer til i overskriften!?
Jeg synes hele tiden at jeg har det fryktelig travelt, dagene er fylt av ting og tang som må gjøres, jeg virrer omkring, snart hit, snart dit, men når dagen er omme og jeg oppsummerer, hva har jeg egentlig gjort?
Joda, naturligvis, det jeg skulle ha gjort, og jeg har gjort det meste med glede..!
Men av og til så savner jeg liksom å kunne slenge føttene på bordet, slappe totalt av og kunne si; nå er jeg jaggu meg ferdig, gitt! Jeg har ingen ting mer jeg må gjøre... Alt er ferdig... resten av dagen, uka, mnd., kan jeg ta fri..!


Hmmm..!
Hadde jeg vært noe lykkeligere da, tro???
I kveld, etter jobb, midt i mellom helgarydding og planlegging av morgendagen, kasta jeg meg rundt, strøk noen duker, planta noen blomster i noen gamle juledekorasjonskurver, (kan det hete det?), som fikk litt hvitmaling på seg i går kveld og tente noen lys, og bare nydte noen minutter på verandaen... (Les; i hvertfall en liten time!!)
Etter noen dager med skikkelig nordavind fra alle kanter, med halling i kastene, iskaldt regn på kryss og tvers, toppet med noen digre hagl innimellom, kom våren/sommeren plutselig tilbake idag..!
Da får det bare våge seg at jeg hadde glemt å legge i madrassen i min nymalte "daybed", at underduken jeg valgte var litt for kort, at ikke...
Å blås i det, jeg koser meg, jeg lever, jeg gjør det jeg vil, når jeg vil og trives utrolig godt med det!!!
Så ønsker en utrolig hyggelig pinsehelg til dere alle sammen!!!!

Skal nok komme tilbake med et mer nøkternt innlegg etterhvert, hihi, men ikke idag, for i dag, ja idag, gjer eg ikje det slag..!

2 kommentarer:

Julies sa...

Hei , du stundesløse. Kjenner igjen det der, ja...
Var bortreist forrige helg og når jeg kom hjem hadde plena vokst 30 cm, og ugresset hadde eksplodert. Og jeg MÅTTE klippe plena akkurat da, fordi jeg visste det ville gå i ett med jobbing og styr resten av uka. Men... jovisst har jeg jobbet - både på jobb og her hjemme - men... Jommen har jeg hatt besøk, vært på besøk , gått turer, og sittet som et slakt i solstolen innimellom og ! Rett som det er , mellom slagene.
Så da er det som det skal være.
Vi er heldige, som kan holde hjulene i gang !

Lat deg litt nå !

Janne i Fagerlia sa...

Virvle rundt ja - hvem kjenner vel ikke til denne tilstanden. Jeg kan uten tvil settes på lista for dem som har det slik.
Men så er jeg egentlig ikke så glad i å være virkesløs heller, noe det ikke ser ut til at du liker heller. Koselig på verandaen din - ser ut til at det blir verandavær også. God pinsehelg!