onsdag 3. juni 2009

Et lite hei, i juninatten...

Endelig har det blitt min tur til å få noen fridager!!
Prøver å nyte det best mulig, samtidig som jeg får gjort noen ting som har stått på vent en stund...
Jeg nyter at mine vakre stemor som var så pjuskne da jeg kjøpte dem, virkelig ser ut til å trives. De har virkelig "blomstret" opp, og fått mange nye knopper!!


Mange av frøene jeg sådde på ettervinteren er blitt små, lubne planter, og står nå fulle av blomsterknopper...

Utesenga mi, (kommert nok et eget innlegg om den snart,ja) har endelig fått madrass og noen puter o.l...

Heklateppet mitt er ferdig, det har omsider fått kanter og har blitt vasket (mange år noen av rutene, ja, så alt blir med tiden)...


Kan man ha det bedre..?

Jepp, det kan slutte å regne...

Ps. i ettertid ser jeg at det siste bildet har kommet feil vei, men det regner akkurat like gale den andre veien, så da så... Det har flere ganger de siste dagene virket som om det har regnet sidelengs, så da blir det på en måte riktig likevel!!





4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Oi, for et flott hekleteppe i bestemorsruter. Masse arbeid - tror ikke jeg hadde kommet i mål med noe slikt selv.

Det regner (til dels hagler) her også, og regnet kommer fra alle kanter, så det spiller ingen rolle om man står opp ned og ser ut av vinduet (ref. til bildet ditt). Det er like "gale" uansett .......

Julies sa...

Heeeei !
Teppet ditt ble kjempefint og mye større enn mitt. Jeg må få både anokreksi og benskjørhet for at det skal dekke skråtten min !

Her regner det ikke , men at det blåser på toppene - det skal gudene vite. Trodde taket skulle forsvinne langt nedi dalen i natt, je. Er ikke vant med sånn her, vettu.
Samme kan det være, jeg pakker bagen og drar bort til lavereliggende områder i helga - og når jeg kommer hjem igjen til sol, vindstille og 25 grader over helga... DA blir alt som det skal !

Kos deg og gooooo helg !

bodil sa...

Hei Det var ett fint hekleteppe du har heklet . Jeg har også nå begynt og hekle ett med ruter som det kom ut mønster på fra Rauma i forije uke . Vi bruker og være en del på Tjelle i Romsdalen. Ned en bratt bakke og runt en skarp sving.Fint i Romsdalen. Ha en fin dag Bodil

Lisemoren sa...

He,he, den var god, det regner jo like ille alle veier. Jeg er jo Bergenser og legger nesten ikke merke til at det regner lenger, men når solen skinner opp blir alle så glade og blide i byen min, her slipper vi alt annet for å nyte solen da. Derfor får vi en del overaskende grillsammenkomster og andre hyggelige sommersysler her nå for tiden. Vi har dessuten vært så heldige at våren har vært fantastisk dette året.

Hekleseppet ditt var flott. Hper du koser med fridagene dine. God helg :)