tirsdag 16. juni 2009

Husnisser og majestetiske damer

Hei igjen,
har i en tid nå vært alvorlig bekymret for "handle-genet" mitt.
Det er utrolig lenge siden jeg har vært og shoppet, og lenge siden jeg har hatt lyst på noe,
det være seg til huset eller til meg selv...Men igår skulle Marit og familien hennes til byen en snartur, og som utallige nisser før meg har gjort, fikk jeg slengt meg med på lasset! Passet så bra siden jeg har friuke,(untatt idag, da jeg har vikariert for henne jeg deler jobben med.)
Jeg fikk maset meg til en snartur inn på yndlings-gartneriet mitt, jeg visste hva jeg skulle ha og lovet å være snar.
Foruten en staude av typen "Løytnantshjerte", (hadde en tidligere, men lurer på om ikke de tidligere omtalte lupinene har slukt den på sin ville fremmarsj gjennom hagen...), skulle jeg se om de hadde den berømte, den enestående, den mye omtalte og bloggede "dronning Ingrid"...


Og gjett om de hadde!!!
Det er den absolutt største, lubbneste og mest praktfulle "pellis" jeg noen gang har sett! Den var mildt sagt majestetisk, der den holdt hoff sammen med likesinnede på et svært bord!
Og farven... Mmmm, bare elsker den farven!Bildene her yter den desverre ikke på noen måte rettferdighet hva gjelder størrelse. Ja, selv en av mine største potteskjulere ble litt pinglete. I tillegg til størrelsen, er den full av knopper...
Så mitt høyeste ønske nå, foruten at jeg skal greier å holde liv i den, er at når hun en dag er ferdig med å bare stå på stas og være vakker, skal beære meg med mange nye dronning-emner!!Har ikke tenkt å si et ord om været idag, da dette bildet nok taler for seg selv...
Trøster meg med det gamle ordtaket som sier at det blir aldri nok regn før St. Hans!
Mon tro det?
Uansett, hvis noen synes jeg har antydning til brunfarge på fingrene, er det nok bare begynnende rustdannelse...
En nydelig uke ønskes dere!

9 kommentarer:

Trollkåno sa...

Ja, dronning Ingrid ser aldeles praktfull ut......håpar den vil trivast og gleda deg heile sommaren (og litt til)...

A-mora sa...

Dronning Ingrid der kjempefin ut. Lurer på om jeg har to av henne.Mm,må se litt nærmere på de og studere bildet av din litt mere.
Kanskje jeg har to dronninger?hihi.

Tror ikke du ruster jeg:)
Husk kvinner er som årgangsvin, blir bedre og bedre etter som årene går:)))
Ha fortsatt ei fin uke:))
Klem Synnøve

Lisemoren sa...

Hei igjen. Ja dronningen har jeg også, inne i kjøkkenvinduet her, den blomstrer som en gal. Nå har den begynt å sette frø midt inni blomstene, de skyter ut om store horn. Det er det rareste jeg har sett.

Jeg liker den lille lokale solen din :)

Klem fra Lisemoren

Janne i Fagerlia sa...

Har ikke hørt om dronning Ingrid før jeg. Er sikkert litt treg av meg - men vakker var den uansett. Må sjekke om denne type pelargonium finnes i Kristiansund også........

Julies sa...

Jøss, har du begynt å ruste allerede ?! Jeg satser på at det er fregner, jeg !

Godt å høre at det er andre som er dypt bekymret for handlegenet sitt også. Jeg har nesten revet av meg håret i fortvilelse over at mitt ble borte. ( Har kun igjen en liten hårdott i bakhodet )
Men.... nå skal du høre her, unge dame ! Plutselig går det over og alt er som det skal igjen. Jeg var både på Ikea og Living i går, så jeg VET hva jeg snakker om. Jeg maler så det skvetter og gleder meg som en unge til å få ting på plass ! Knanskje det er malingslufta som utløste den glemte egenskapen....? Løsemidlene...? Samme søren, artig var det i allefall !
Kjempefin blomst, med kjempefin farge.
Kooos deg !

bodil sa...

Hei Å for en nydlig Dronning Ingrid.Håper du får mye glede av den og en fin sommer må jo forhåpentligvis komme.Ha en fin uke.Bodil

A-mora sa...

Hei!
Her var det fint i går og i dag blåser det.
Jeg liker gamle broderier som er brodert på hvit på hvit.

I dag skal jeg på bytur sammen med svigerdattera mi. Og det rekner jeg med blir en trivellig dag,med mye latter og prating og litt shopping:)

Ha en fin torsdag:)

helle - pirettehuset.dk sa...

Hyggelig og afslappet blog du har, her er det dejligt at komme på besøg.

Håber du får glæde af din Dronning Ingrid, du kan lave stiklinger af den til næste år og starte en hel produktion!! Det ser så flot ud, når der står mange sammen, ikke?

God Sankt Hans og sommer fra )):Helle

Tovepia sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar;) Sannelig fikk du kjøpt noen flotte blomster.Er nå på Langhus og nyter et annet klima enn i Trøndelag selv om det er ei og anna regnskur;) Ha en fin kveld!