mandag 2. november 2009

Syv hele dager-

- med fri fra jobben er det jeg har å se frem til nå!
Starta opp tidlig i dag, og dro på en liten handlerunde. Skulle passe vesle Marit, som slettes ikke er så liten lenger, på ettermiddagen.
Har alvorlige planer for produksjon av husflid denne uken! Litt nytt på hobbyfronten ble det derfor ifått. Ikke for det, jeg har garn-stoff-maling-perler osv osv så det holder, men blonder var det nesten tomt for, noe garn, (tomt på "lageret" midt i et grytklutepar) og litt annet ble derfor kjøpt inn!
For riktig å komme i julevareskapemodus, ble det også kjøpt med en pakke med julemat. Men ikke med pinnekjøtt, siden det er det vi bruker på julaften!!! (Takk og pris for Fjordland, for oss travle bestemødre!)

Så mens den lå i kasserollen og varmet seg, var jeg ute og nydte en alldeles nydelig fullmåne. Nå er ikke kameraet mitt egna til å ta slike bilder, men tok noen likevel, men dere skulle sett de bildene som jeg fikk festa til netthinna mi...

Så mens jeg sitter her, god og mett og venter på at kreativiteten skal innfinne seg, blogger jeg likegodt litt...

Ha en koselig ukestart!

8 kommentarer:

Lisemoren sa...

En sånn bestemor skal jammen jeg også bli. Som har vett til å kose seg og nyte livet midt i travelheten. Jeg syns himmelen var nydelig jeg.

Klem fra Lisemoren

Janne i Fagerlia sa...

Har vært på måneskinnstur jeg også - sammen med en venninne. 10 varmegrader og måneskinn - det er herlig. Ønsker deg en riktig kreativ uke. Vi får vel se????

bodil sa...

Hei.Den julematen så virkelig deilig ut.Synes jeg kjenner lukten.Nam nam..Nydelig bilde.Jeg å har nesten nylig kommet hjem fra byen på en liten handle tur...Holder nå på å rydder å flytter om på arbeidsrommet mitt.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil...

Kari sa...

Så kjekt med snille bestemødre som stiller opp når det trengs :o)
Jeg er også ute og ser på månen etter mørkets frembrudd. Det er så utrolig vakkert!
Ha ei fin uke, og lykke til med produksjonen. Jeg regner med at du viser oss litt av produksjonen fremover.... Det eneste jeg har produsert i dag er gjærbakst, og den har jeg "prøvesmakt" så det holder!
Vakre tanker fra K@ri*

Torilpia sa...

Er det ikke synd at man ikke får festa de flotte bildene fra netthinnen over på film .. *sukk* Har ikke så bra kamera jeg heller.
Men synes allikevel du var flink til å få frem månen og måneskinnet. Jeg er ikke bestemor - enda - men jammen setter jeg stor pris på Fjordland jeg også :o) Er jo ofte alene når det er pappa-helg eller lignende - da er det ikke så gøy å lage mat bare til meg. Det blir enten sjokolade eller Fjordland .. :o)

Apropos barn og språkutvikling - du nevnte at du ikke korrigerte ungene alltid - men brukte deres måte å si ordene på noen ganger. Det er noe jeg også gjør. Det handler jo ikke bare om at de skal lære seg å snakke - men de skal også gjøre seg forstått før de lærer dette skikkelig. Det betyr at vi i mellomtiden må lære deres språk og deres måte å si ordene på. Da blir de ikke så redde for å forsøke heller :o)

Kos deg med fridagene og jeg håper du får gjort masse "kosearbeid".

Klem!!

Anne sa...

Ha ei fin friveke!
Klem Anne:)

A-mora sa...

Himmelen var nydelig.
Du må være ei perfekt bestemor. Som vet og nyte øyeblikket.
Kreativitet har vel kommet hos deg nå,rekner jeg med:))

Ha en fin ettermiddag.

Klem

Else Marie sa...

Gjør det samme som deg, venter helt til julaften med pinnekjøttet! Unntak kan være om det blir julebord el

Flott måne for tiden nå ja, Ronny var å knipset mange bilder i går kveld. Skulle lagt ut noen på bloggen!