lørdag 21. november 2009

Kort, kort

inlegg fra meg i kveld!
Da er årets julemesse vel i havn.
Helga bråstarta vel egentlig fredagsmorgen, hvor jeg våkna kl 0600,passa M fra 0800-1600, på kvelden gikk årets jentefest av stabelen, den ble vellykket, men siden det var opp igjen til messe idagtidlig, måtte jeg kjenne min besøkelsestid...


Vel oppe igjen idag, ble det å lempe varer uti bilen, og kjøre til lokalet. Heldigvis var det her i bygda, så det gikk lett og greit!
Var ikke allverdens med folk, men du og du hvor fornøyd jeg er med salget!!!
Kjempekjekt var det. Prøver å vise bilder av litt andre ting enn det jeg har vist i mine siste innlegg.Det ble solgt masse av de nyeste varene, men også endel som har ligget på lager en stund, og det er jo kjekt! Men nå kjennes øynene mine ut som om de er fylt av sand, blir vel snart nattinatti herifra nå ja! Måtte dere få en fin søndag!

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Jøss, ante ikke at du hadde så stor produksjon. Fint at du fikk avsetning på det du har laget. Selv skal jeg ikke delta på messe i år - tror jeg. Frei husflidslag arrangerer julemesse annethvert år, så nå er det friår. Det er utrolig mye arbeide med å arrangere messe, så vi trenger nesten et pustrom både for å produsere og planlegge.

Men i dag skal jeg på julemesse som besøkende, drikke kaffe,handle litt, være med på årelotteri og kose meg.

Ha en fin søndag!

Lisemoren sa...

Så hyggelig at det gikk bra med salget. Høres ut som du har hatt det rimelig hektisk ja, du får passe på å hvile deg litt når du kan :)

Kjekt at du viser bilder av alle de fine tingene, for det liker jeg så godt å se.

Klem fra Lisemoren

hjem hos linda sa...

Kreativ du er!!
Masse fint her da!
Skla ha messe 4-6 des vi og..gleder meg!!
Gooood søndag videre.
Klæm Linda

bodil sa...

Hei.Så mye fint du har laget.Blir helt stom.Du er kjempe flink.Vi å har julemesse hær på Frei i dag som Janne skriver.Rett borti hær men det passer litt dårlig å dra dit i år.Så får se neste år.Jeg å har vært med to ganger ijenom Frei Husflidlag å sålgt.Men har sluttet med salg.Har ikke noe igjen for det.Er så dyrt med garn osv.Får se senere en gang.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

Anne sa...

Hei:)
Så mye fint du har laget til julemessen! Kjekt at salget gikk bra! Ikke rart med alt det flotte du har laget:) Ha en fin søndag!

Torilpia sa...

Må være godt å få solgt det man lager .. en bekreftelse på at det man lager er fint og bra :o)
Men så var det mye lekkert også da!!
Du får ha ei flott ny uke - klem!