torsdag 26. november 2009

Til Paradis med huskeliste

Neida, dette blir hverken om noen "nær døden opplevelse",eller et inlegg av den sakrale typen.
Det har seg nemlig slik at jeg er så heldig at denne damen, ninasgaleverden.blogspot.com holder til i nærheten. Hun bor mellom det stedet jeg arbeider, og den matbutikken jeg bruker de ukene jeg er på jobb. Da jeg så i bloggen hennes at hun hadde fått inn det nyeste bladet fra JdL, var jeg snar å sende henne en melding og spørre om jeg kunne ta en tur for å kjøpe det. Selveste julenummeret!!! Dere husker kanskje hvordan det var i vår, da jeg var på jakt etter et nr av samme blad? Hvis ikke, kan dere lese om det i et februar-inlegg lenger nede i bloggen min. (Får ikke til å linke til det i kveld .)Vi avtalte tid, og jeg må bare si at det var med en litt skrekkblandet fryd jeg dro avsted på onsdag, noe midt i mellom barndommens julaften, og en tannlegetime..! Jeg gledet meg enormt til å få en sniktitt på alle varene, huset, hagen og alt som jeg hadde lest om i bloggen hennes (fant den i sommer), men samtidig gruet jeg meg litt, hvordan ville dette bli? Komme dumpende inn slik midt under innspurten til butikkåpninga, (jeg kunne simpelten ikke vente, tenk om hun solgte ut alle bladene) hvordan var hun?, hvordan ville det virke inn at jeg visste så mye om henne, og hun ingen ting om meg? osv.Jeg kunne ha tatt det helt med ro!!!
Dama som møtte meg i døra, var akkurat like skjønn, livlig, koselig, travel og hyggelig som hun fremstår i bloggen sin!! For et hus, og for et vareutvalg!!! Foruten bladet, var det et par andre ting som jeg hadde tenkt å se etter, deriblant en M i tre! Jeg synes de slitte trebokstavene er så fine, og en M er bare helt Meg, Mitt, Mor, Mormor, og vesle Marit, i tilegg så har jeg et etternavn som begynner på M.


En ting som sto på lista mi, hadde hun ikke, men i stedet fikk jeg kjøpt disse vakre lysestaken, i fattigmannssølv, men med sort gjennomslag, i stedet for blankt glass, noe jeg synes er minst like fint.


Jeg hadde ikke så veldig god tid, skulle på posten og sende noen varer, for deretter på jobb, desuten visste jeg at Nina hadde det veldig travelt, hun skal åpne sin lille interiørbutikk på fredag, men en ting kan jeg si, dit skal jeg garantert tilbake, jeg er allerede i ferd med og skrive ny liste, mye jeg så som jeg kunne tenke meg der, ja!

I tillegg så var varene forbausende billig!!! Dette lover bra, men må nok justere opp summen som jeg bruker i "matbudsjettet" en smule, de ukene jeg er på jobb...

Har ikke fått sett så altfor mye i bladet enda, men det jeg har sett, virker lovende, her blir det garantert mange timer med hyggelig lesning! ;)

Jeg abonnerer på "Vakre hjem", og de skal få lov til å levere julenummeret sitt, men jeg må si at nå henger de i en tynn tråd! Selv om vi alle er forskjellige, med ulike smaker o.l., var det en tragedie den omleggingen de foretok tidligere i år..!

Holder fremdeles på med kommentarrunden min, har ikke kommet gjennom listen enda, men det blir!

Til slutt, Onsdag var jeg i Paradis, et interiørparadis!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine lysstaker du har kjøpt deg.Så kjekt som det er å gå å titte i slike butikker.Litt lett for å kjøpe for mye.Mye fint i Interiør blad.Mye man kan tenke seg.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

Anonym sa...

Hei.
Innom for å ønske deg god helg og så ser jeg at du har vært i Paradis ! Jeg var en tur i Helvete i sommer, men det blir igrunn noe helt annet. Var ikke mye å få kjøpt der for å si det sånn. ( Må få presisere at det er ei jettegryte som ligger i Gausdal )

Jaja. gooood helg til deg !

Torilpia sa...

Så koselig :o)

Var ikke klar over at hun skulle åpne butikk ... alt for lenge siden jeg var innom der.

Du får kose deg med julemagasin og adventshelg :o)

Stor klem!

A-mora sa...

Så heldig du er som bor i nærheten av Nina. Jeg er så heldig at jeg har jobbet sammen med henne tidligere så jeg får kjøpt bladet og andre varer av henne som blir levert til meg uten omkostninger. Snakk om service.
Vakre hjem er ikke som før.

Ha ei fin helg

Janne i Fagerlia sa...

"God kveld i luken"! Var Jeanne D'arc Living verd kronene? Har lenge tenkt å kjøpe dette bladet, men det har ennå ikke blitt. Men det får jo så mye skryt.... Høres ut som du har det rimelig travelt i disse førjulstider - er det kaketine du har på "beddingen"?

Ingunn sa...

Så koselig innlegg.

Synd jeg ikke bor i Molde.

Ha en fin søndag.

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Skulle skrive her tidligere, men det har vært litt travelt for meg, så det ble utsatt!
Utrolig koselig innlegg da, tuden takk! :)
Koselig at du stakk innom igjen i dag og fikk se at jeg faktisk kan har det ryddig.... (ler!)
Håper lysene dine brenner fint nå da!
Ha en flott kveld videre!

Nina i Paradiset sa...

Sitter her med det nye Vakre Hjem nå, men syns JDL-magasinet var minst 4 ganger bedre....

Ang. julebelysning, syns jeg det er innmari festlig å kjøre gjennom Ranvika i jula! Og ungene elsker det!
Forferdelig mye arbeid å få rigget opp alt det der! (grøsser med ledninge-ansten min! og føler at alt slår knute...)

Men jeg holder meg litt mer måteholden jeg, siden jeg er lys-riggeren her i huset!

:)

Har forresten prøvd å ta bilder av Ranmerika, men hadde for dårlig kamera!