tirsdag 9. mars 2010

Lat start på dagen

Hei igjen,
Plutselig er det friuke fra jobben igjen, og jeg kan gjøre akkurat som jeg vil, hele dagen, hele uken...
Dagen starta der gårdagen endte, i senga! Skulle sove lenge i dag, og greide det faktisk. Vanligvis når jeg bestemmer meg for det, våkner jeg i god tid til å kunne vekke evnt. haner rundt omkring...
Fikk mala ferdig to av bunadseskene, før det ble en kombinert handle/bibliotek runde.Nå i kveld har jeg begynt å grunne på en klokke som er bestillt, med levering på fredag.
Den på bildet over er min personlige, og mange år siden jeg lagde, men fasongen skal være den samme. Farge og dekor blir annerledes.

Katalogene på bildet ovenfor, er hva som dumpet ned i postkassa mi igår! ;0)

Har venta leeenge på dem, og ble overhode ikke skuffet! Mye jeg trenger der ja...Men nå må jeg inn å fortsette med lappverket mitt og høre på dagens fangst av lydbøker. Det skal nemlig ikke bestilles noe fra katalogene før teppet nærmer seg slutten, for da vet jeg hvodan det går...

Ha en fin kveld!

Det regner i bøtter og spann ute, og det er bra!!!

7 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

He,he det høres ikke akkurat ut som du kan gjøre just hva du vil. Bestillinger og greier....... Skulle jeg har malt en slik klokke tror jeg det ville ha gått med noen timer før den ble ferdig. Men du er sikket dreven i gamet. Det regner ja - og jeg er så skjønt enig med deg, det kan bare bøtte ned. Jo snarere titter hestehov og hvitveis fram.

Lisemoren sa...

Hei på deg. Nå har jeg oppdatert meg her hos deg. Skal si du har masse bestillinger ja. Du må vise bunadseskene når de er ferdige !

Men det er jo kjekt å gjøre det en trives med, og ta ting i sitt eget tempo. Late morgner er noe jeg praktiserer hver helg, og det fungerer utmerket (smiler).

Jeg likte så godt bildene i et av de andre innleggene der du viser terassen vinter og sommer. Litt av noen kontraster, men nå er det ikke lenge igjen til våren heldigvis.

Klem fra Lisemoren

Synnøve sa...

Litt av en malingsjobb du har med klokken.
Klokken din var fin.
Det er godt med fri uker, der en kan gjøre det en har lyst til.

Nå er det frustrerte fruer på tv som kaller:D
Klem Synnøve

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Gleder meg til å bla i de nye katalogene dine. :) Jeg gleder meg, og lommeboka mi gruer seg stakkars.. Kan tydelig høre den jamre der den ligger ute i bilen og skjelver både av skrekk og kulde stakkar.... ;)

Også gleder jeg meg til å se lappeprosjektet ditt. Men hva i allverden skal stakkars Mimmi leke og rute rundt i nå da, når du har sydd sammen alle lappene hennes....???

Glad i deg mamma mi. :)
Ps: dårlig gjort å ikke bruke både en middagsinvitasjon og en kveldskos invitasjon... Og jeg som hadde gledet meg til å vise deg de nye "investeringene" mine i sofatrivsel.... ;)

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig klokke.Du er kjempe flink.Koselig med Stoff og Stil kattaloger.Kos deg med dem...Du lurte på hvor det har blitt av meg.Har litt problem, beskymmringer innen fammilien.Så jeg måtte bare ha en liten blogg pause.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...♥♥

Torilpia sa...

Heisann!

Regnet har vel kanskje gått over til snø hos dere også nå??

Lydbøker er kjekt. Har to jeg skulle hørt på jeg også .. men har hatt så mye annet å tenke på i det siste.

Lykke til med klokke og teppe :o)

Ha ei super helg - klemmer!

K@ri sa...

Regner i bøtter og spann.... Ja, og her sner det i metervis, men det er noen som sier at man får hva man fortjener, og da gjør vi vel det :(
Ønsker deg ei ny og vårlig uke!

Vakre tanker fra K@ri*