mandag 15. mars 2010

I mitt forrige innlegg nevnte jeg visst noe om en lat start, og det må jeg si er en tilstand som har fulgt meg gjennom hele uken!
Egentlig så har jeg vel vært skikkelig værsjuk, og arbeidslysten har vært heller laber.

Har riktignok fått malt det jeg skulle, og hadde skikkelig dårlig samvittighet idag, da jeg måtte plage vår kjekke postmann ned hit for å hente flere pakker som skulle sendes ut til kunder.
Det har snedd og snedd i dagevis, og selv om det var godt brøyta ned hit, fikk han nok litt sne i skoa likevel, frykter jeg. *Rødmer*
Men snill og velvillig som han er, tok han det med et smil! ;0)


Det går sakte mot slutten med lappeteppet/-duken min. Mangler enda en kant rundt hele veien, samt fòr. Men før jeg har på det, må jeg kanskje bestemme meg om det skal være duk el teppe. Må vel ha inni litt vatt om det skal være teppe. Får se litt i katalogen fra stoff og stil. ..*Gliser*


Til slutt må jeg vise to nydelige engler som jeg fikk av yngste jenta sist vi møttes! De er kjempesøte, og viser helt klart at hun vet hva mamma'n sin liker.
Jeg skal ikke nevne et ord om hekleblonden idag (såååå kjedelig), ei heller noe om en viss fotballkamp som var igår..,
nei, jeg skal bare nevne helt til slutt at mitt høyeste ønske nå er at han som har brukt flere dager på å forsyne oss med all denne sneen, skal tenke; "Ooop, dette ble jo helt feil!", og så snarest mulig fjerne den igjen!
Ha en fin uke, uansett!

7 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Duken din blir en skikkelig humørspreder. Skulle ønske jeg hadde tålmod til å fullføre noe slikt.

Jeg må fortelle om hvor lite oppdatert jeg er innen fotball. I forbindelse med årsmøte i Møre og Romsdal husflidlag, overnattet jeg på hotell i Molde fra lørdag til søndag. Rommet mitt vendte ut mot gata, og det var klin umulig å få sove, for Rosenborgsangen runget gjennom gatene hele natten lang. Og jeg mitt dumme nek kunne ikke forstå hvorfor Romsdalingene gikk rundt og gaulet på denne sangen hele natta. Helt til frokosten neste dag skulle fortæres, var dette uforståelig for meg - da fikk jeg forklaringen av noen damer som var mer oppdatert på sport enn hva jeg er. Molde skulle nemlig spille mot Rosenborg denne søndagen. Så det var nok neppe Romsdalinger som hadde holdt meg våken det meste av natten...

Synnøve sa...

Hei
Så fin bloggen din har blitt:)
Duken din er bare så fin. Kjempefine farger i den.
Kampen gikk meget bra om søndag,synes jeg:))

Er du helt innsperret av snø og rasfare. Det høres så skummelt ut og bo på møre no.
Jeg skal grave frem bilen og ut og kjøp ny forsyning av påskelilljer nå.
Er vel det nærmeste en kommer vår.
Ha en fin dag
Klem Synnøve

Anonym sa...

Heeeeei !

Ja, det må da vel være mulig å ta en alvorsprat med han ? Har han stelt til elendigheta så bør han jo rydde opp igjen etter seg også, spør du meg.

Ser at det finnes ei gruppe på Facebook som heter noe lignende som " Nei takk, jeg vil ikke fornye abonomentet på snøen " eller noe lignende.... Kanskje DET kan være en ide ?

Sier hu som har fått alt for mye sol og som snart ser at det lauast i li :-)

Lisemoren sa...

Hei på deg. Skal si den lappeteppeduken din var fin. Nydelig.Klem fra Lisemoren

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin duken,teppe ditt.Nydelig.Ja nå er det nok med snø.Nå må det bli vår.Ole dro på Oppdal i går.Likte det ikke.Men han kom seg fram.Heldigvis,Ras ekelt.Ha en kjempe fin uke videre.Klem fra Bodil...♥♥

Torilpia sa...

Heia .. tusen takk for besøk på bloggen min .. :o)

Den duken/teppet er jo kjempefint. Har lenge hatt lyst til å forsøke meg på et slikt .. men er så usikker ifht "for" evt. "fyll" ..

Det daler fortsatt hvitt fra himmelen her .. men jeg står på farten til å reise inn til Trondheim og eldstejenta nå. Er jo like mye snø der .. MEN .. mange flere butikker .. hihi ..

Ha en kjempefin onsdag - klemmer!

K@ri sa...

Så du har også fått nok vinter? Da er vi i alle fall TO! Men nå blomstrer sneklokkene i hagen, så jeg overlever nok denne vinteren også - selv om kroppen sjeldent har protestert så mye som i vinter... Du nevnte ikke alderen vel? Flott ;-)
Jeg må tilstå mitt svik: Jeg var med ei venninne til Molde i dag, og da stoppet vi i Paradiset på vei hjem... Dårlig gjort av meg, men det ble for fristende. Men jeg skal tilbake når hun får inn Ingrid til Green Gate. Jeg klarer bare ikke stå for de. Har sett på de lenge, og jeg blir bare mer og mer fasinert av de. Jeg taster deg når jeg vet de er på lager, og så kanskje det passer for oss begge med ett besøk da. Håper du syns det er ok....
Duken/teppet ditt blir jo bare lekkert! Jeg sliter for å blir ferdig med jakken min, men dagene blir for korte for meg. Hvordan skal det gå når jeg i tillegg må begynne i hagen? Kanskje jeg må ansette gartner eller hushjelp... Det hadde vært noe det ;-)
Ønsker deg ei fin uke videre!
Vakre tanker fra K@ri*