lørdag 6. mars 2010

Jeg vet at det

går mot vår;

-når jeg begynner å få inn bestillinger på gaver til årets konfirmanter!
Her har jeg grunnet ferdig noen esker som brukes til å oppbevare bunadssølv i.
De skal naturligvis dekormales, det skal skrives navn, dato og "Bunadssølv", på dem, i tillegg vil de fleste ha en liten hilsen inni lokket med hvem det er ifra. En personlig gave, et minne om dagen, og nok ikke noe som man får flere av!

-når løkblomstene mine finner veien opp i dagen, innimellom takraset! Gleder meg til å se igjen både de gamle, og ikke minst de nye som jeg satte ned i høst!
-når utsikten i fra trappa ser slik ut!!! :)
Mens jeg var ute på formiddagen, hørtes masse fuglekvitter, og det dryppet fra taket!-og til sist, det kun er en uke til tippeligaen starter opp igjen!
Ja, da bare vet jeg at det går mot vår!!!

Ønsker deg en fin helg videre!

8 kommentarer:

Synnøve sa...

ÅÅå det var så trivelig og se løken som stikker opp fra snøen. Da er det håp om vår.
Nydelig utsikt fra trappa di.

Så fine esker du dekorerer.
Ha en fin lørdagskveld
Synnøve

Janne i Fagerlia sa...

Slike bunadskrin har jeg dekorert en del av også. Lykke til med malearbeide. Skulle ønske jeg fikk se det ferdige resultat, men da må jeg vel snike meg inn som gjest i konfirmasjonsselskapet (he,he...)

Torilpia sa...

Herlig innlegg .. :o)

Tror nok det er ei stund til noe stikker hodet opp fra snøen her ja .. men sola varmer godt når den er framme .. heldigvis :o)

Ha ei fortsatt super helg - klemmer!

Trollkåno sa...

Åjau, det vert vår i år òg...om det ser litt mørkt ut med all snøen som lavar ned....
fleire vårteikn hjå deg, ser eg.
God sundag i vente!

Nina i Paradiset sa...

Du bor ikke SÅÅÅÅ langt unna da, men jeg tror jeg må se laaaaaaaaangt etter spirene her enda!
Fikk litt håp om at det kanskje blir vår snart da, når jeg så det bildet her.
Må nok bestille flere knotter snart, for skal si de flyr fortere enn snøen i Paradiset i disse dager!!
Har akkurat sendt en diger bestilling til Maileg nå, -disse søte tøykaninene med tremøbler som jeg ser for meg kan være en ypperlig gave for småjentene på Skåla. Håper i allefall det! Nostalgiske og koselige!

Kom en tur når palle-haugen min blir større da! ;)

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Blir godt med vår ja. :)
Hadde litt vårfølelse på fredagen hjem fra jobb jeg da.. Nyvasket bil, soltaket oppe, solen i mot og solbriller på, deilig høy musikk på cd spillen, og faktisk tørre bare veier innimellom.. Digg. :)

Gleder meg til vår og sommer!!

Kari sa...

Så dyktig du er unge dame! Og så kjekke gaver du lager! Kjekt med noe man ikke har mange av :-)
Godt å se at sneer er i ferd med å forsvinne også! Her er det rett så vått og klissete av snesmelting, men det er et vårtegn det også, så jeg klager ikke.
Ladyen er er snål lita dame for tiden, og det blir ikke de lange turene når hun fryser så lett, men vi koser oss med baller og bamser innendørs, og jeg ser allerede at hun har fått litt ny pels :-)))))
Symaskina er ett vakkert møbel, men nå er jeg glad jeg ikke skal tømme flere hus, for det var ikke tomt fra før hverken i No15 eller i Mulighetenes Rike, så det har vært litt av en kabal å få alt på plass! Skulle jo sagt at det var lenge til neste gang jeg skulle innom en butikk med stæsj og ting og tang, men jeg fristes veldig av en tur til Paradiset med det første.... Si fra om du har planer om en tur da. Det hadde vært kjekt om vi kunne treffes igjen?
Ha ei fin uke du også.
Vakre tanker fra K@ri*

Kari sa...

Om sånn cirka 14 dager passer veldig godt både for meg og min lommebok :-)
Kan du ikke bare sende en pip en dag du har lyst/det passer sånn? Jeg er veldig klar for å ta en titt i det minste. Det er jo ikke noe jeg trenger, og Bestevennen kommer til å gå bananas om jeg sier jeg drømmer om Greengate....
Ha en fin mandag.
Vakre tanker fra K@ri*