lørdag 13. september 2008

I serien om arvegods...


- er vi i dag kommet til badet! (hihi)

For en tid tilbake, (et par år, faktisk?) fant undertegnede ut at det ville være kjekt med litt mer gulvplass på badet. Barna var i ferd med gradvis å forlate redet, den eldste hadde allerede flyttet.

Så derfor trengte vi ikke all skap-plassen lenger, fant jeg ut. Mens gulvplass derimot, var undervurdert... Etter litt frem og tilbake ble det jo (selvfølgelig?)slik.

Skap ble fjernet, badet tapesert på nytt,vi la flis på gulvet og resten av innredningen ble malt.

Da skulle man jo tro at kjerringa var fornøyd? Men neida! Hva gjorde hun? Jo, dro på det første og beste loppemarkedet som ble arrangert. Et bord måtte man jo så klart ha!! Fant et som jeg syntes passet perfekt, og som jeg ble den stolte eier av. Vel i hus med bordet, syntes jeg at det så litt stusselig ut med bare det... Har man et bord, bør man vel ha en stol også?

Jeg ned i kjelleren for å se på noen stoler som jeg hadde arvet,men som inntil da bare hadde stått lagret, i påvente av egnet plass. Stolen ble vasket og oljet, og satt på plass!

Bildet som kan skimtes over, med et motiv fra Skagen, ble innkjøpt etter en Danmarkstur, hvor vi besøkte nettopp Skagen. Og jeg? Jeg ble kjempe fornøyd, jeg!
Ha en fortsatt fin helg!!

1 kommentar:

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Se der ja.. :) Fint.

Har du fått bladet nå forresten? :)

Og en ting til... Får du til å ta bort den "ordrebekreftelsen" når man skal legge innlegg hos deg? Er så teit å måtte skrive disse rare bokstavene i feltet under her..