onsdag 10. september 2008

Litt av eget innteriør...
Selv om kalenderen sier høst,har vi denne uken et alldeles nydelig vær. Da jeg er så heldig å ha fri denne uken,så hadde det mest fornuftige vært å legge ut på tur! Men hadde nå engang bestemt meg for å vaske gjesterommet idag,so da so... Og som en person visstnok skal ha sagt en gang; "Å ha fri betyr ikke å gjøre ingenting,men å gjøre noe annet enn det man gjør til vanlig," eller noe slikt,så ble det alså vasking idag!

Huset ble bygget på slutten av 80-tallet,men har blitt fornyet etter det. Stilen har nok ikke noe bestemt navn,men er min egen og jeg liker det slik!

Etter hvert som jeg har fått bedre tid og ikke mins bedre råd,har jeg,i likhet med mange andre,blitt bitt av loppemarkedbasillen. Men på gjesterommet er jeg så heldig å ha arvet alle de gamle tingene der etter min egen familie! Toalettkomoden,speilet og bildene er fra min bestemors hus. Vaskestellet likeså.

Rommet bærer også preg av 4 generasjoner med kvinner som har likt,og fremdeles liker å skape ting med hendene sine. Sengeteppet har min bestemor heklet,dukene er heklet av min mor,selv har jeg sydd/heklet putetrekket og stoffposen,samt sydd den brikka i hardangersøm,og ikke minst så har min eldste datter vevd matta på gulvet,og min yngste datter har snekra den lille krakken!

Og ja,jeg er veldig glad i mitt gjesterom!

1 kommentar:

Linda sa...

Gjesteromme vart kjempefint! =D