torsdag 18. desember 2008

Gamle duker og gode minner.

Hei igjen, ser at det er lenge siden jeg har vist dere noe arvegods nå, så det vil jeg gjøre idag! Noen av mine mange juleduker. Dette er alle duker som vi brukte i mitt barndomshjem, og hvert år når jeg legger de på, kommer julestemninga som et brak!
Selv om mye blir forandret gjennom et år, fra ene julen til den andre, synes jeg det er ekstra koselig å bruke de samme, "gamle" juledukene. Det hender at jeg enten får eller kjøper meg noen nye og, men er ekstra stas med disse! Hver gang når jeg tar de frem, husker jeg lukter, forventninger, stemninger og ikke minst gleder!

Jeg vokter dem som en hauk, og er livende redd når jeg stryker dem, spesielt den nederste her, som er av et tynt, tynt stoff. Har hatt noen opplevelser med strykejernet, på andre ting, som gjør at når jeg stryker disse, er det med den absolutte laveste temperatur på jernet.


Har jo mange flere juleduker, både store og små, nye og gamle, men dette er omtrent så langt som jeg har kommet med pyntinga! Passer marit idag, så blir ikke så mye gjort ellers da! Hun ligger til lading nå, men om en times tid stiller hun nok frisk og rask igjen. Hun liker best å stå nå, og jobber gjerne med begge hendene samtidig, så da hender det iblant at det går på "stumpen" løs. Godt at den er polstret! Ha en stressfri torsdag!!4 kommentarer:

Trollkåno sa...

Fine dukar!
Heilt einig med deg, ekstra stas med dei gamle (med alle minna)
Dei må få ekstra fin behandling.
Ha ei god helg!

A-mora sa...

Så fine gamle duker du har:))
Nå har jeg koset meg lenge med bloggen din. Den er så trivelig. Lenge siden jeg har vært her.
Måtte le litt over at du hadde spikret deg fast på veggen.:))
Barnebarnet ditt er så søt.

Tante Julie sa...

Koselig med slike gamle saker og ting !
Kakebakinga,ja... Vel... Det førte i allefall til at jeg evaluerte drømmemannen...

Tante Julie sa...

Je sitt her å smile for meg sjøl !
Sånn har je og sånn har je og sånn har jeg og... Kanskje de vi har arvet fra har vært på shopping sammen og likt akkurat de samme tingene ?!