torsdag 4. desember 2008

Gode hjelpere

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg, skulle jeg denne uken hyre inn noen "gode venner" av meg til å hjelpe meg med julevasken. Vi er nå godt igang, og tenkte at dere skulle få hilse på dem! Den først jeg vil presentere er Herr Swiffer-Duster. En trivelig liten kar. Han legger ikke igjen noen spor etter seg, han verken skvetter eller bringer med seg stygg lukt, men du verden for en energi!! Med sin silkemyke, blå pels, og sin ekstreme nysgjerrighet, minner han ikke så lite om en ilder, der han farer rundt og stikker nesen sin borti hver krik og krok på sin ville ferd gjennom alle rom!
En annen som jeg har til å hjelpe meg, er Fru Salmiakk! Et rivjern av en gammel frue, skarp som få, og selv de argeste fettflekker slipper taket, når denne damen dukker opp! Hun får med seg det som er, og gir seg ikke før alt er gullende rent. Vel, lukter godt, det gjør hun ikke, men det får jeg tilgi henne, for uten at hun hadde tatt turen innom, hadde julevasken blitt et slit!

Den siste jeg har til å hjelpe meg, er Frøken Mopp! En lang, slank sylfide, med et kledelig lite strutteskjørt. Når hun danser over gulvene, full av livsglede, ser man hvordan støv og rusk forsvinner. Det hender nok at det noen gang blir liggende igjen noen dråper etter henne, hist og her, men hva gjør vel det, så lenge gulvene blir blanke og fine?


Så da er" bøttebaletten "godt igang, og badet var det først rommet som ble tatt. Har laga noen nye ting; hjert, lyspose, fyrstikkeske, beholder til flytesåpe og en stolpute, samt kjøpt litt stæsj! Vel blåst!!3 kommentarer:

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Haha... Arti. ;)

Tante Julie sa...

Haha ! Uten gode hjelpere hadde det nok blitt en litt mer strevsom tilværelse, ja !

Solveig sa...

Hehe:)
Så morsomt innlegg da!
Ja gode hjelpere er virkelig godt å ha du;)
Men enn om de kunne ta hele vasken selv?? Det hadde vært enda bedre i travle dager som du har;)

Håper du får noen avslappende timer her og der:)
Stor klem!