mandag 18. januar 2010

Med solen som vitne

Med mye ekstra jobbing i forrige uke og bursdagsfeiring i helga, var det godt med en fridag idag. For ikke å si, temmelig påkrevd...
Så med "nytt" strykebrett, +1c ute, sol og drypping fra taket, gikk stryking av duker som en lek!Etter en jul med tildels fargerike duker, og de siste dagene, helt uten, fant jeg frem mange av mine hvite heklebrikker.Jeg har vært så heldig å arve endel, men har også heklet mange selv.Har tatt avleggere av noen pelliser, denne gangen prøver jeg å rote dem i vann. I fjor satte jeg dem ned direkte, men ble litt svinn...


Selv om jeg er godt forsynt med vinter nå, går det egentlig veldig greit med det været vi har hatt den siste tiden. Var litt i kaldeste laget her en stund, men bedre nå!
I morgen starter en ny arbeidsuke, blir nok endel ekstra denne uken og, men trives så godt, så det er bare hyggelig! Heller ingen bakdel at det blir lønning uti uka.
Ønsker dere en fin mandagskveld.
P.s. har tatt vekk den svarte katten, som har bodd her på bloggen en stund. Ikke Mimmi, altså. Henne skal jeg beholde!
Har også fjerna blogg-sneen, så nå kan den ute også bare dra...

5 kommentarer:

Frøken Fjols sa...

Jommen bra katta forsvant, for hu fløy i veien for meg rett som det var. Snøen og... vekk med den ! Nå kan du sette inn ei strålende vårsol i stedet, synes jeg ! :-)

Er hyggelig uke ønskes deg - hvis vi ikke " snakkes " i mellomtida !

Torilpia sa...

Syntes det var noe annerledes med det samme jeg kom inn her i dag :o)Pusen er borte ja .. bloggsnøen er vel kanskje like greit å fjerne nå når man vil ha vår :o)

Så fint med hvite heklebrikker. Spesielt sammen med litt grønt. Jeg har gitt opp potteplanter jeg .. klarer jo ikke å huske at de må ha vann regelmessig .. :o)

Ha ei flott uke - stor klem!

Janne i Fagerlia sa...

Pelliser?????? Er det et romsdalsk ord for pelargonium tro.... Har ikke hørt det før, men det var et artig ord.

Er heldigvis ferdig med strykinga for en stund jeg nå.

bodil sa...

Hei.Juledukene mine ligger i en hug å venter på å bli strøket.Ikke det morsomste jeg gjør.Så det kan bli enda en liten stund før de blir støket.Men de springer ikke bort...Heller ikke noen andre som tar dem til stryking hær i huset.Kjempe nydelige hekleduker du har.Den avleggeren din ser nesten ut som Granium..Ønsker deg en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil...

A-mora sa...

Nydelige bilder. Kjempefin brødboks du har.
Fine duker du har.
Ha ei fin helg
Klem