onsdag 11. februar 2009

"Hvilemodus!!"


Hei igjen, lenge siden sist nå ,ja!
Har ikke skrudd meg helt av enda, men tiden har gått, uten at det har vært det helt store å blogge om! Opp-pussing og hobbyprosjekter har stått litt på vent på nyåret, det har vært mye ekstra arbeide på jobben, mange feiringer i familien, mange gaver å lage, og selvfølgelig, har vært mye og passa marit!
Den ene dagen har gått over i den andre uten at jeg har følt at dette har vært noe å spre utover det ganske land!!
Så ikke lenger, jeg har denne uken fri fra jobben, (ikke fra marit,hehe,) og har vært på en aldri så liten handlerunde! Maling til vaskerommet er blitt kjøpt inn, har begynt å påføre den, ble litt forskjell fra den som var der før ja, mer om det kommer senere!! Har handla inn til noen nye hobbyprosjekter og, selv om de som kjenner meg godt, og ikke minst har vært på besøk, nok mener at jeg kunne holdt på med husflidsproduksjon i lange tider, uten å måttet handle først, men,men...
Etter noen uker med vårfølelse, har vi igjen fått vinter noen dager, snø og kaldt, men skikkelig påskestemning når sola er fremme, så kos å være på trilletur da ja!!
Viser et bilde av peonen min, fra sist sommer, første gangen at den blomstret da,står på en utsatt plass, og flere år skjedde det bare et el annet med den, før den ble så stor og "skremmende" at alle skjønte at denne skulle man holde seg langt unna! Men verd å vente på, det var den, det var ikke få stunder jeg tilbrakte bare med å beundre den, mens den sto i blomst!! (Lurer litt på å sette opp strømgjerde rundt den, for den opplevelsen vil jeg gjerne ha igjen, hehe, ja vet jeg kunne ha flyttet den, men tør ikke, tenk om den ikke trives, ol, der hvor den står nå, har den jo allerede blomstret, så..,jaja!)
Uansett, jeg skal finne igjen malekosten min, for selv om det heter så fint at godt planlagt,halveis fullført, vet jeg at jeg har noen timer igjen med maling på vaskerommet, lite med variasjon, der gitt, ingen blomstermaling, ingen eventyrfigurer og slettes ingen troll, bare panelfjøl opp, og panelfjøl ned, med hvitt, hvitt, hvitt... Ha en trivelig tid fremover, og hører dere ikke mer på en stund, så maler jeg nok fremdeles!! Klem!

3 kommentarer:

Julies sa...

Åh - så kooooselig da !!! Nå ble jeg så glad at jeg skriver kommentar uten å lese innlegget ditt !!!

Julies sa...

Men nå har jeg lest... Skjønner du holder hjulene i gang , Sånn er det med oss stakkars halvgamle og single, som må stå for det meste sjøl !! Neida, greit å gjøre ting i sitt eget tempo, bare man får det gjort til slutt.
Peon, ja... Har en riktig gammel en uti hagen her som jeg delte i sommer. Begge trives fortsatt like godt, på noen meters avstand. Den eldste er ganske robust. For noen år siden glemte jeg å dra på håndbrekket på bilen. Hadde det nok litt travelt, hadde bilen full av varer som jeg skulle bære inn. Når jeg kom ut for å hente resten av det som sto i bilen... da var den borte. Bilen ja. Den hadde trillet seg noen meter og sto bom fast - OPPÅ peonen som jeg hadde støttet opp med noen planker. Så bare flytt den du, den tåler mer enn du tror !
Lykke til med malinga, men kom innom å si hei innimellom, da !

Torilpia sa...

Peoner er veldig fine blomster - hadde en rød-rosa der jeg bodde før .. men her har jeg ikke fått tak i noen enda ..

Skjønner at du har det travelt .. mye å gjøre når man i tillegg har et nydelig barnebarn å passe i perioder .. :o)

Skulle tatt tak i mitt vaskerom jeg også .. men det aller viktigste der er vel å få retta opp gulvet .. og det klarer jeg nok ikke alene ..

Lykke til med malinga .. :o) Det er jo litt gøy også .. i allefall etterpå :o)

Ha en flott torsdaag - klem!