mandag 23. februar 2009

Utfordring...

Har blitt utfordret av http://anitasheklehjorne.sprayblogg.no til å vise det 6. bildet i den 6. mappen min. Den mappen inneholder bildene fra fjellturen som vi hadde i høst, for å ta ned igjen sauene fra sommerbeite. Siden jeg i kveld har begynt å utforske et bildered.progr. kunne jeg ikke dy meg på dette innlegget heller.

Som den observange seer sikkert legger merke til, er det bare fem bilder her, men likte så godt dette oppsettet, så da så. Det 6. bildet som lå i mappen, var det som jeg har satt i midten her! Og ja, vel, hm, jo...det er altså av utedoen oppe ved hytta vår!! Hehe, visste vel at jeg skulle få bruk for dette bildet og en gang! Det er et koselig lite hus, som ble oppført for noen år siden. Innvendig har det malt, lyst panel, og på veggene henger det naturligvis innrammede bilder av vår kjære kongefamilie. (hehe) Her kan man sitte i ro og mak og gjøre det en bruker å gjøre på slike steder, eller bare være litt for seg selv å meditere litt. Her kan man gjerne, om man skulle ønske det, sitte med døra åpen, for det er ikke så stor ferdsel forbi her. Men en storslått natur, det er det! Jaja, det var det, og så skulle jeg jo naturligvis utfordre noen andre, men som ved forrige utfordring jeg fikk, vet jeg at mange allerede har fått den, uten at jeg har oversikten over hvem, så derfor er det noen som har lyst på den, så værsågod..!
Nå er jeg så trøtt at jeg holder på å falle utav stolen, så nå må jeg legge meg. Har fri fra jobben i morgen, men skal passe marit noen timer, og så skal jeg på shopping!!! Nattaklem!

2 kommentarer:

Julies sa...

Hihi - håper du rakk å komme deg til sengs før du sovnet ! Jeg skal på jobb utpå ettermiddagen og måtte opp før hanen rakk å gale... fordi jeg skal male ! ( Det var slett ikke meninga at det skulle rime, jeg skal ikke utnevne meg selv til en morgenpoet ! )
Fine høstbilder. Høsten er jo kjempefin , selv om jeg skulle ønske vi kunne gå rett fra høsten til våren og hoppe over den perioden midt i mellom. Takraset gikk på låven i går og ligger der fortsatt, og jeg skal fortelle deg at det er ikke noe liiiite takras . Det er faktisk ganske stort. Nå er det kuldegrader så jeg går ut ifra at det er ganske hard også. Og jeg går også ut ifra at både bicepsene og tricepsene mine har visnet hen i løpet av vinteren, så jeg satser på at klimakrisen kommer å løser problemet for meg !
Bak takraset er utedoen min og der skal jeg snart sitte å drikke morgenkaffe i vårsola ! Med buksa på , på trappa. Snart... om ei uke eller to.... tre... fire, kanskje...
Ha en god dag og hygg deg med både Marit og handling !

Linda sa...

Meditere? På utedo'n vår? Brrr. Kaldt å mørkt ;P hehe. He tatt utfordringa i au no. klem