onsdag 18. februar 2009

-og jeg maler og jeg maler,

men hvor fint og flott det blir, skal jeg ikke utale meg om, men det jeg har uttalt meg en hel del om, tidligere idag, er hvor sent det går...
Akk ja, hvitt skulle det bli! Og det blir det jo og, men ikke så fort, liksom!
I tillegg, så må jeg bare få sagt; personen som skrev på malingsspannet at det dekket garantert etter to strøk, kan umulig ha prøvd å dekke over orange kruseduller, eller "svamping"; som det het engang!
Om kvelden, etter dagens økt, ser jeg fornøyd på resultatet, og tenker; ikke verst, det der!
Men når morgenen kommer, og jeg er innom så snarest, tenker jeg; iiik, hvor er strøkene mine blitt av? Det har ingen ting med dagslys å gjøre, for rommet ligger i en bak-kjeller, så ingen vinduer. Lyset er det samme både kveld og morgen.
En annen ting er størrelsen. Vaskerommet har bestandig hatt en helt grei størrelse! Joda, fullt har det jo til tider vært der, men det har ikke vært vaskerommet sin skyld, liksom...
Men nå, nå synes jeg at det bare eser ut, både i lengde og bredde.
For hver panelfjøl jeg maler, synes det som om det stadig kommer til nye i den andre enden!!! Jaja, man trøyer seg jo så godt som man kan.
Så innimellom dagmammajobbing og vanlig jobb denne uka, blir det bare noen små økter hver kveld. Litt kvisomt er det jo å måtte skifte om kvelden, og stikke ned og stryke på en meter eller så. Skifte? Jepp, noen har stundom fortalt meg at jeg har en lei tendens til å "rote" når jeg maler.
Det har av og til vært så som så med den skiftinga opp gjennom årene, for jeg skulle jo bare..!
Jaja, men blogge, det er visst ikke kvisomt i det hele tatt!
Nei nå må jeg gå ned...
KLEM!

3 kommentarer:

Julies sa...

Hm... Hvis rommet vokser av å male det hvitt... da tenker jeg med gru på hvor trangt det hadde vært her med furuvegger. Må male stua, jeg - og jeg har ikke lyst ! La på panel som jeg malte hvitt i sommer og nå har den krympet og krympet og krympet så den ser nesten stripete ut. Og jeg som trodde jeg var ferdig med stua - for flere år fram i tid !
Gjett om jeg kjenner til det å skifte, da ! Man PLANLEGGER jo å ikke søle....

Julies sa...

Hei igjen !
Er du ferdig med malinga di snart ? Da kan du kaste deg i bilen å komme hit, for i morgen setter jeg i gang ! Nå er det soverommet som står for tur... Og det var IKKE planlagt... Før i kveld, da ville dattera mi plutselig bytte rom med meg og hun hadde orange vegger... Dermed må
nok stua vente litt, ja...
Håper du har hatt ei fin helg !

Julies sa...

Søren og !
Joda, her er bollebaksten i gang og da slengte jeg likegodt sammen ett brød også. ER man husmor, så ER man husmor !Vel, i dag da... i allefall.
Jeg mangler visst maling jeg også, så rommet får nok vente til i morgen. Heldigvis, får besøk så vi skal spise boller til vi triller selv også - og det er jo lite forenelig med maling.
Kos deg !