mandag 23. februar 2009

Ny(ttig) hobby?!

Siden det ikke er noe spesielt arti å se på at maling tørker, (har malt andre strøket bak en tørketrommel, og planen er å ha på et strøk til før jeg legger meg,) tenkte jeg å utforske et fotoredigeringsprogr. som jeg har installert for noen dager siden. Har lenge hatt ønske om å kunne leke meg litt med bildene mine, men har ikke funnet den rette dagen for det! Hehe. Men i dag var tydeligvis dagen!

Disse bildene har jeg lastet ned i fra verdensveven, på min ville ferd gjennom tusenvis av sider! Kan desverre ikke si ifra hvor, ikke fordi at jeg ikke vil, men husker rett og slett ikke. De ble kun lagret her hos meg, for eget bruk, og bare fordi at det er to av de nydeligste blomstene jeg vet, og fordi jeg av og til må ha noe fint å se på, når sneen laver ned, og det virker som om det er årevis til neste sommer. (Regner forresten idag, da, så det er håp! ;))
Og ja, dette var "fole arti!" Og ikke vanskelig i det hele tatt, kunsten er bare å kunne bestemme seg for hva en skal velge! Ha en fin uke!

2 kommentarer:

Linda sa...

Vart jo kjempefint jo! :) fonne akkurat d du ville ha du no da? :P

Lykke t me malinga ;)

Trollkåno sa...

Hei på deg!
So flotte bilda dine er....og beklagar, no kom eg plutseleg på at du spurde kva fotoprogram eg brukar. Har visst vore litt utanfor ei stund. Men eg har installert Picasa......kva brukar du?