søndag 27. september 2009

En forblåst helg-

går mot slutten.
Selv om jeg er, som jeg nok har nevnt før, veldig glad i høsten, har det blitt altfor mye regn den senere tiden. Ganske lenge, faktisk...
I helga var det i tillegg meldt storm. Nå bor vi ganske langt inni en fjordarm, så det er ikke så ofte at det slår inn for fullt her. Men endel vind har vi nå hatt i helga da!
Så hva gjør man når det er surt, vått og helg?


Man kan f.eks bake en eplekake og samles alle sammen og bare kose seg!!!

Så det gjorde vi igår, og idag skal vi kose oss med restene! (Hadde litt mer og da!) I tillegg har yngstejenta hatt hobbyverksted, og det har vært kjempekos!! Ha en fin søndag videre, og ja, gleder meg til kampen på tv2 ikveld!

5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Ja vi som bor her på Nordvestlandet vet jo at høsten kan være temmelig fuktig, og vi vet også å sysselsette oss med andre ting enn å klage over været. Slik som deg.....

Ha en fortsatt god og fuktig søndag!

bodil sa...

Hallo...Den epplekaka har jeg ikke sakt nei til.Å det er godt med is eller krem til.Ja man må kose seg i styggværet det beste man kan...Har nettopp stekt vafler med rørt tyttebærsytetøy til jeg...Ha en riktig fin Søndagskveld med fotball heia Molde...Klem fra Bodil Molde har vel nettopp fåt seg ny sang hørte jeg på radioen..

A-mora sa...

Eplekake,mm det er godt det.

har baket ei i helga jeg også. kjempegodt med varm eplekake og is.
Nå er jeg så lei av regn. Har ikke noe og si om det er kaldt bare det er oppholdsvær.

ha en fin kveld som blir i svart og hvit:))))))))
Klem

Frøken Fjols sa...

Nemen stakkars da. Her har vi hatt DET knallværet ! ( erta berta, liksom ! )20 grader og strålende sol . Mye uteaktiviteter og dermed ingen eplekake !

Kos deg og ha ei fin uke.

A-mora sa...

Hei.

Har lagt meg til som følger av bloggen din.
Her er det fremdeles regn og sludd. Har gått tur i formiddag og det var ikke en tørr tråd på meg når jeg kom hjem. men det er godt med frisk luft alikevel.

ha en fin dag
Synnøve