mandag 7. september 2009

På ære og samvittighet

Hei og hopp, først av alt, tusen takk for kommentarene på mitt forrige innlegg! Kjempekos, og jeg kommer innom dere med det første!

Da jeg forleden var innom bloggen min, så jeg at jeg hadde fått en utfordring, fra denne damen.
http://jannflat.blogspot.com, hun har en kjempefin blogg, og hun lager de nydeligste ting! Koser meg ofte inne hos henne!
Men altså, utfordringa går på at man skal fortelle ti ting om seg selv, og jeg ble litt rådvill!!
10 ting??! Vet ikke om jeg kommer på så mange, jeg har vel en personlig blogg, hvor jeg allerede har fortalt masse om meg og mitt, men jeg har lovet henne å prøve, så får vi se hvordan det går!

* Jeg er veldig glad i dyr, men de må ikke være mindre enn kaniner, til mindre de er etter det, til mer redd er jeg for dem! Hadde en gang med meg katten vår på hytta. Den greide å vase seg ut, og kom inn igjen, kry som en hane, med ei lita mus. Den greide den å miste, og med bare talgelys til hjelp, ble det en lang kveld, før den endelig greide å fange den og gjøre slutt på både musa og mine lidelser.
*Jeg er utdanna frisør, og hadde min egen salong, men slutta da eldste jenta var lita. Var litt lei av hele greia, og ville prioritere å være hjemme mens barna var små.
*Har i hine hårde dager drevet med politikk. Satt en periode i plan og bygningsrådet i kommunen her for senterpartiet. Slutta, og stilte ikke til valg igjen, da jeg syntes det var meningsløst å bruke så mye tid på å få gjort så lite!
*Glad i musikk, kan høre på alt mulig, alt etter hva jeg skal bruke den til.
Har vært på 2 konserter i Oslo med Bruce Springsteen.
*Er veldig glad i krim, enten det er på papir, lydbøker el tv/film.

Da var vi visst halvveis, hmm...

*Jobber best under press.
Har jeg bestemt meg for noe, gjennomfører jeg det. Men har ingen problemer med å gjøre ingen ting over en periode, om jeg skulle føle for det!
*Har vært og er nok fremdeles en hønemor, men i tillegg har jeg også blitt en hønebestemor.
Syntes at jeg først ble ordentlig voksen da vesle Marit ble født, alt ble plutselig mye skumlere og mere farlig enn da mine egne var små!
*Synes det er morsomt å dikte sanger til mine egne, ved bursdager/ konfirmasjoner ol.
*Hater å skifte bil og kjøpe meg nye sko. Går en evighet før jeg venner meg til dem, og da begynner gjerne noen rundt meg og mase om at det kanskje er på tide å bytte. Den bilen jeg har nå, fant vi på nettet, og foreldrene til Marit ordna med alt, og dro til østlandet og henta den. Har vurdert samme fremgangsmåte når det gjelder skokjøp, er overbevist om at jeg får allergiske reaksjoner i skobutikker.

En til, tja...

*Ok da, røyker og tar gjerne et glass vin el to!

Puh, da var det gjort, bare hopp raskt over det, så skal jeg snart komme med et ordentlig innlegg igjen! Vi blogges!

4 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Veldig hyggelig å bli kjent med deg å nå fikk jeg vite mere.Det var hyggelig. Må si att du er ei tøff dame som er voksen efter mitt syn.Aktiv,hyggelig,flink,kreativ og en riktig snill kone ,mamma og Bestemor.Det er ikke bare du som ikke liker mus.Jeg liker dem ikke hyler og springer min vei.Røyker gjør jeg å.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil

A-mora sa...

Så artig og få vite mere om deg.
Jeg elsker sko. Men har ønsket meg støttekontakt når jeg skal handle klær til meg selv. Bilen jeg har en mini morris har jeg ønsket meg siden jeg var lita. Har ikke peiling på biler.Kjører og fyller bensin, resten for mannen ta seg av.Jeg nekter og selge bilen min.
Jeg er livredd mus. jeg har sagt at kommer det mus i huset så tar jeg inn på hotel. Mannen sier vi aldri har hatt mus. Jeg velger og tro på han.hihi.
Du er ialefall kreativ og aktiv. jeg er sikker på at du er verdens snilleste bestemor.
Det går fremover med bedet. Er ferdig med og grave,har fyllt på 750liter jord og det er ikke nok. Men jeg må vente til mannen kommer hjem,så jeg får låne bilen hans til og kjøpe jord. Tror jeg får med en sekk med jord i minin.hihi.

ha en fin dag:)

Frøken Fjols sa...

Heeei !
Jasså, du måtte til pers du og , ja ! "Den som er med på leken, må tåle steken", er det ikke sånn a ?

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Hehe... Hønebestemor ja.. sant d.. du minne me om ei viss bestemor som i hadde... :) D e jo ikje forebyggende å ta bort alt som kan vare litt farlig, koss ska ho lære at d faktisk gjær ont å ramle/ dette ned fra hesten sin om ho aldri får prøvd d.. Og fallhøyden bli ette kvart bare større og større, og te slutt klara vi ikje å/ kan vi ikje skjerme ho fra alt som kan vare farlig, og da e d jo bra at ho væt at ho ikje ska kaste se ut av vinduet, fordi ho væt ho slår se når ho treff bakken... :)

Dessuten... Et glass eller to me vin va vel gjerne en underdrivelse... ;) Trudde du regna i antall flasker og ikje i glass i men... haha... ;)