tirsdag 8. september 2009

Er det ikke det ene, så er det det andre


hei igjen,

glad og lykkelig som jeg var over å slippe å kjøpe meg ny data, dro jeg til med en skikkelig opp-pussing av kjøkkenet!
Jepp, hadde jobba ganske mye i sommer, (les; tjent mer enn beregna,) derfor ville jeg belønne meg selv med en skikkelig make-over på kjøkkenet!

Vel tilfreds med både å ha bestemt meg for å gjøre det så omfattende som det ble, og ha kommet sånn nogen lunde i mål, var tida kommet for å lene seg tilbake på en hodepute som fremdeles var litt høyere enn vanlig...
Ha...
For hva skjer ikke?

Joda, tenk, vaskemaskina mi bestemte seg for å bli alldeles umulig! Helt plutselig!
Riktignok har den vært litt lurvete en stund.
Kunne plutselig forkynne at den var ferdig, for så å stå full av vann når jeg åpnet døra...
Det har også hørtes ut som om fly har både landet og lettet i sommer nede på vaskerommet, men når jeg har kommet løpende ned, er det bare min gamle Zoppas som har stått og skaket og ristet på seg...

Nå er den riktignok uhorvelig gammel, med en senterifuge som gjør at når vasken har hengt ute i regnet noen dager, er den litt tørrere enn med det samme jeg tar den ut av trommelen, men likevel... Den har en tid vært en slik flakke-maskin. Når noen i familien i en periode har vært uten maskin, har denne steppet inn for kortere eller lengre perioder... Her hos meg ble det lengre...
Kunne ha levd godt med den enda jeg...

Men det toppet seg i går kveld...

Helt uten noe som helst forvarsel, begynte den plutselig og levere ferdig vasket tøy fullt av små, runde hull...
Og selvfølgelig ikke på gamle, utvaska hånd-duker, neida, men på t-skjorter, bukser og sokker...
Men ikke på hver sokk, naturligvis, neida, i god vaskemaskinånd, bare på en av hvert slag...

Så nå har jeg kjøpt meg ny, og i kveld skal det vaskes...

Den gamle?
Den har flakket fra seg, står på en oppsamlingsplass utenfor butikken, og kan være så umulig som den bare vil for meg..!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Nydelig blomst på bilde.Gratulerer så mye med ny vaskemaskin håper att du får ha den lenge å vell.Når du forteller om dette da tenker jeg på en gang hjem til oss når jeg var lita.Da begynte vaskemmaskinen til mamma og riste så gale att når vi kom utom døra der den sto så kom den håppenes mot oss nesten igjenom døra.Ha en riktig fin Tirsdagskveld Klem fra Bodil

Lisemoren sa...

Det er jo så irriterende når sånt skjer. Skal si du har vært uheldig. Å så irriterende å få ødelagt så mye klær. Jeg hadde en dunpute innom min vaskemaskin i helgen, noe som endte med ødelagt pute, fjær overalt og tett sluk på vaskerommet. Du aner bare ikke hvordan alt så ut. Vi har renset maskinen, men ikke prøvd den ennå, men vi håper den er i orden.

Ellers var det oppvaskmaskinen som takket for seg før ferien her. Men jeg har ennå ikke fått dillet meg til å kjøpe ny, sukk. Jeg har det på listen.

Anonym sa...

Nemen, stakkars vaskemaskin da ! Den har lidd den samme skjebnen som mobilen min gjorde i helga. Jeg burde skjønt den var alvorlig sjuk, for den gikk i koma rett som det var.... Stakkar, når det passet som aller minst så døde den nesten helt, for så å komme til seg selv igjen ei lita stund. Og plutselig... Den lå der på kjøkkenbordet... helt for seg selv. Jeg satt under kjøkkenvifta ( å jadda )og holdt på med mitt ... Så fikk jeg plutselig se at det begynte å lyse i den, så blinket den, så ristet den... og så ristet den litt mer... og stakkar... Plutselig tok den den siste krampetrekninga ! Og ingenting hjalp... Snufs ! Det er nå litt trist da !

Christine Louise sa...

Hehe uff da. Det er kjipt altså. Min vaksemaskin gikk konken også for en tid tilbake. Er noe dritt..

Kos deg med ny vaskemaskin hvertfall :)

Klem fra meg..

Janne i Fagerlia sa...

Hoisann, her var nesten litt artig lesestoff oppi all elendigheten. Men du har beholdt humøret, og det er jo det viktigste. Men er det ikke alltid slik at når man tror man "sitter godt i det", ja da dukker det opp et eller annet som sluker pengene i ett eneste jafs.

Tusen takk for at du tok utfordringen min. Kjekt å bli litt mer kjent med deg....