tirsdag 8. desember 2009

Det blir jul alikevel...

Skal på denne måten prøve å skrive av meg noe julestress...
Jepp, nå har det for alvor gått opp for meg at jula, den er her snart.., og jeg, jeg har igjen litt å gjøre av alt!!! Fikk ikke malt riktig så mye som jeg tenkte i helga, ble litt i overkant sosial...Har fremdeles 4 gaver igjen å kjøpe, men jeg vet hva det skal bli da...
Både kjøkkenbordet og spisebordet ser ut som om det har vært avholdt et særdeles produktivt årsmøte i julenisselauget der, men at det kanskje stoppet litt opp underveis..? Eller kanskje heller i sluttspurten..?Men juletre i gangen, det ble det i hvertfall til 2 helga i advent... Med mange kuler i fattigmanns-sølv og glasshjerter. (De hvite kladeisene er små fugler med hvite fjørstjerter.) ( Det ser mye finere ut i virkeligheten, altså..!) Men Mimmi har det utmerket, kommer galopperende mot meg både når jeg står opp om morgenen, og når jeg kommer hjem fra arbeide, som om hun hadde trodd at hun aldri noensinne skulle få se meg igjen!!
Og til dere alle, det blir i år og...

8 kommentarer:

hjem hos linda sa...

Du er heldig du som har igjen bare 4 julegaver....jeg har kjøpt kun 4 jeg...har igjen 25 og jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe!!!!
tjhiiiii...
God kveld videre.
Klæm Linda

Trollkåno sa...

Du er no jammen bra i rute, synest eg........iallfall i forhold til meg......driv framleis med bestillingar etter messe........har ikkje baka ei kake..ikkje kjøpt ei gåve...og eg har mange å kjøpe til.
Men det skal gå fint....trur eg vert ferdig med malinga i morgon, og då skal eg berre lage ein nisse og to mus....og SO skal eg bake, handle, vaske osv.
God adventstid!!

Janne i Fagerlia sa...

Ja den som hadde vært i stand til å utvide døgnet med dobbelt så mange timer. I hvertfall akkurt nå.....

Men du kommer nok i mål. Høres ut til at du er av det driftige slaget. Og det lille treet i krukka var kjempesøtt. He en fortsatt god "turbouke".

bodil sa...

Hei.Så koselig å få en liten kattepus som møter deg når du kommer hjem.Jula kommer i år som i fjor uanset hva du gjør.Koselig juletre i gangen din.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Torilpia sa...

Ja - det blir nok jul dette året også .. :o)

Herlig at pusen trives og er blitt glad i deg :o) .. og omvendt :o)

Skjønner ikke hvor fort tida går - bare man er bittelitt sosial liksom .. hmmm .. Men det virker som om du har ganske bra kontroll over alt du skal gjøre allikevel.

Ha en kjempefin onsdag - klemmer!

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

Fint tre mamma. :) Gleda me t å komme å helse på Mimmi igjen.. Ho e så god. :)
Kos d i førjulstida du å. =)
Mange klemma.

A-mora sa...

Nydelig juletre du har. jeg liker små juletre,synes de er så sjarmerendes.

En ting er sikkert som amen i kirka er at det blir jul i år også:))
Har igjen en julegave og kjøpe,så er de i boks.

Ha en fin kveld

Lisemoren sa...

Huff ja, her kjente jeg meg igjen. Hvorfor begynte jeg ikke i oktober (jeg synes alle andre var så vannvittig tidlig ute) spør jeg meg selv for tiden. Men nå har jeg ordnet meg fri lille julaften, og utstyrt meg med en skikkelig skal-gjøres-denne-helgen-liste. He,he. Nei jeg koser meg masse også hedligvis.

Det må du også prøve å gjøre, du har jo den skjønneste pus i verden da.

Klem fra Lisemoren