onsdag 23. desember 2009

Gledelig jul!

Først av alt, tusen hjertelig takk for oppmerksomheten i anledning dagen som var! Selv om det ikke er direkte festlig å tenke på at man er et år eldre, er alternativet enda verre... Gavene på de to bildene under, fikk jeg fra familien, enten har de blitt hjernevasket, eller så kjenner de meg veldig godt! ;)


Ting fra denne serien har jeg siklet på lenge... Dette er en krukke til te, og det gjorde ikke gleden mindre at den var fylt til randen av div. sorter m Pukka te... Blir nok mer av disse tingene ja, kjenner nemlig en koselig dame med en bitteliten butikk som forhandler denne serien, ikke er det langt dit heller.
Dette bildet fulgte også med. I tillegg fikk jeg penger, godterier ol... Me like!!!Har julepynta i kveld, pinnekjøttet ligger i vann, (bruker å koke det lille julaften, så er det bare å brune det litt i ovnen på julaften) de siste varene er handla inn, og som vanlig når det er jul, jeg har begynt på jobb igjen... Men med korte dager, alt godt planlagt, flinke døttre og fri første juledag, er det bare hyggelig!!

Greide ikke å gi slipp på Mariaduken min, selv om jeg har brukt den hele høsten, så den ble vasket, og fikk bli med over på julebordet. Mangler noe grønt, Sypressgreiner, men det var mørkt og kaldt ute. Tar det i morgen!!!


Ble et elendig bilde av et veldig fint juletre... :( Jaja. Saga det egenhendig av rot i dagtidlig, og pynta det i kveld... Jada, vet at det ikke er helt etter "boka", men det bruker å funke hos meg. Hovedsaken er at treet har mørkest mulige nåler, og at det får rikelig med vann når snittflaten er fersk, når det begynner å drysse, er jeg uansett lei av det!!! Mimmipusen var i utgangspunktet meget skeptisk, trakk under sofaen mens pynteseansen foregikk, men har hørt henne slå etter kulene nå mens jeg sitter og blogger...

Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig god jul!!!

6 kommentarer:

Lisemoren sa...

Gratulerer med dagen, på etterskudd får jeg vel si. Så hyggelig at du er i rute med julen. Her ligger vi også sånn noenlunde greit an.

Sender deg en god juleklem med ønske om en fantastisk Jul for deg, pusen og familien din.

Klem fra Lisemoren

Kari sa...

God morgen, min venn, og takk for hyggelig julehilsen! Det rakk jeg aldri svare på for pcen min bestemte seg for at nå er det nok for denne gang...... GRRRRRRR.....
Nå har jeg ny maskin, men det har tatt noe tid da. Godt med ungdommer i huset som kan ta ett tak når det trengs på pcverden. Det går fotsatt raskere med dem enn med de?
Vi satt og bladde i gamle bilder i går, og det fant jeg bilde av deg i den blå morgenkåpen din :o)))

Morsomt at vi har funnet hverandre igjen da. Jeg tror nok vi må avtale å møtes hos Nina en da?

Anyway: Kos deg videre i jula.
Julebesøket mitt reiser allerede om 4 timer, men de små så neonatalintensiven i København vil nok trenge Favorittdattera fremover nå, og det respekterer vi.
Vakre tanker fra K@ri*

Torilpia sa...

Hihi .. håper du berger juletreet fra den lille lekne .. :o)

Vi har også sjølplukka juletre :o) Særpreget - men jeg liker det godt.

Så først nå at du hadde bursdag like før jul - gratulerer så mye med dagen som var :o)

Er på en liten bloggerunde - før jeg skal reise bort noen dager. Vet ikke om det blir anledning da.

Håper du har hatt en fin julefeiring og jeg ønsker deg og dine et godt nytt år.

Stor klem fra Toril :o)

Janne i Fagerlia sa...

Så flotte presanger du fikk på dagen din. Det er ikke så kjekt å tenke på at man er blitt ett år eldre, men som du sier, alternativet er så mye verre, så vi får være glad til.

Jeg fylte rundt år for noen dager siden, og fikk speilreflekskamera av gutta i heimen. Hadde ønsket meg et slikt lenge, men har nå funnet ut at dette er en hel vitenskap. Og jeg som hater bruksanvisninger, og å bruke tid på å finne ut hvordan ting funker. Men nå er jeg vel nødt.......

Ha en fortsatt fin romjul!

Janne i Fagerlia sa...

Stikker bare innom for å ønske deg lykke til i det nye året. Takker samtidig for mange koselige kommentarer og masse inspirasjon i året som har gått. Vi "snakkes" vel i 2010....

Anonym sa...

Oppdal kaller.ØNSKER DEG OG DINE ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Masse klemmer fra Bodil....Har ikke fått med meg dette innlegge hær jeg i julestria..Bedre sent enn aldrig..