fredag 11. desember 2009

Inn og ut av paradiset

Ikke hadde jeg vel trodd at jeg støtt og stadig skulle vandre rundt i paradiset, mens jeg fremdeles oppholdt meg her på jorden.
Men i går kveld var jeg altså der igjen. Tredje gangen nå! Sist jeg var innom, så ba jeg Nina legge av denne kattemat- skålen til meg, siden jeg hadde håp om å skaffe meg katt før jul.
Lite visste jeg da om at mine barn hadde "rottet" seg sammen, og at jeg skulle være katte-eier før den kvelden var over.
Så her ser dere bildet av den, og den er bare så skjønn, med gode,høye kanter rundt, vet av erfaring at katteknask har en lei tendens til å hoppe ut på gulvet så snart de ser en sjanse til det...
Så dette er min julegave til Mimmi!!!Er ikke denne knagg-rekka nydelig?!! Falt pladask for den da jeg så den i http://ninasgaleverden.blogspot.com/

Så den ble kattens julegave til meg... Katten og jeg har studert gavene våre nå i kveld, og vi er kjempefornøyde begge to. Vi er skjønt enige om at å pakke inn slike fine og praktiske ting, for deretter å "glemme" dem i to uker er bare tull, vi skal ta dem i bruk med en gang!

Pusen har fått kokt fisk ikveld, så hun har gått i koma i stolen min, som har blitt hennes yndlingsstol også. Som oftes havner vi der begge to, jeg nederst og med Mimmi sammenkrølla til en liten ball i fanget, etter at hun har utført sin vanlige "ut og inn med klørne" øvelse, noe låra mine begynner å bære preg av! Det er så koselig å sitte slik, klappe henne nå og da, og høre på malingen hennes, selv om jeg utmerket godt vet at det er jeg som skulle ha malt... (Ikke riktig ferdig med alt nei, men en stund til jul enda ?"

Jeg kjøpte meg også denne filmen. Men det var på bensinstasjonen da. Har lest bøkene, og sett den første filmen, men har forbudt meg selv å se denne her, før jeg har fått unna noen flere ting på "to do" lista mi!

Ha en fin helg videre, har arbeidshelg, på mer enn en måte...

7 kommentarer:

Torilpia sa...

Artig med julegaver til og fra dyra .. :o) Søt skål til Mimmi og nydelig knaggrekke til deg :o)

Apropos katte-maling - katten min begynte å male da jeg sang for minstejenta i kveld ... hmmm .. lurer på om det minte den om kattejammer ... :o)

Ha ei fortsatt flott helg. Kos deg med maling du også - samt film.

Klem fra meg!

Lisemoren sa...

Nå lo jeg godt. Så artig med den katten din altså.

Hyllen var rålekker, skal jammen ha en sånn i tankene. Jeg er stor fan av ninas lille gale, du vet det er like mye hagen hennes som trekker. Heldiggris som bor så nærme at du bare kan stikke innom.

Men du, ta deg nå tid til å kose deg også.


Klem fra Lisemoren

Solveig sa...

Hei hei:):)
Endelig er jeg på besøk hos deg igjen!! Hvordan er det med deg?? Gleder du deg til jul? Blir det feiring med Marit kanskje?

Så utrolig fin katteskål:):) Den var bare helt nusselig. Artig med gaver sånn. Kjempe fin knaggrekke,den gjør seg godt på veggen en plass hos deg.
Ha ei super helg:) Og ta det med ro og, du må ikke bare jobbe på!
Stor klem fra meg:)

bodil sa...

Hei.Kjempe fine gaver til deg og pusen.Aina har vært på den tredje filmen hun sier att den var drit bra.Gled deg til boka og kos deg med den når jula ringer inn.Ønsker deg og pus en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

A-mora sa...

Klart det er tull og pakke inn og gjemme noe så fint i 2hele uker:)))
Heldig du som bor i nærheten av Nina. Pengboka mi er glad for at jeg bor lang unna henne:)) Men jeg handler av henne alikevel.

Har kjøpt samme fim som deg jeg også. Men skal gjemme den til jul. Har sett den første filmen og lest bøkerne .

Ha ei fin helg

Janne i Fagerlia sa...

Går ut ifra at både katten og du har skrevet ønskeliste, siden dere begge sitter igjen så storfornøyde.

Driver du og maler ennå, så tett oppunder jul. Har pakket bort kostene jeg nå. Nå går det på baking og husvask.

Ha en fin lørdagskveld.

Frøken Fjols sa...

Heeeei !
Så fint ar både du og katta er fornøyd med julegavene deres ! Helt sikkert en fordel at de ikke er pakket inn, for det er nemlig ikke lurt å lære dyr å pakke opp julegaver. I allefall ikke hunder... Det har jeg prøvd, nemlig ! Hadde båder hund og unger i hus og ungene mente det var en god ide å gi hunden pakka si på juleaften formiddag. Ett gnageben, godt innpakket - som hun ( hunden, altså ) fikk gleden av å pakke opp selv. Er det jul så er det jul , liksom - og ikke tenkte vi på at bikkja var sa dum at hu trudde at ALLE pakkene under treet var hennes og at hun kunne pakke dem opp, en etter en, akkurat når det passet henne. Det ble en juleaften med fastvakt på juletreet og med stort fokus på hundeoppdragelse, skal jeg si deg !
Ellers ser det jo ut som du hygger deg. På bloggen min står det stort sett helt stille og det er igrunn ett speilbilde av hvordan det er her i huset også. Det er en middelaldrende dames privilegier, vettu - å gjøra akkurat som a vil ! :-)