fredag 18. desember 2009

Sakte, sakte blir det jul

God fredagskveld!
Tusen takk for hilsener på mitt forrige innlegg. Har blitt liten tid til blogging, for ikke å snakke om kommentering, men planlegger en hilserunde om ikke så lenge!!!
Joda, jeg holder på. Fremdeles er det jo en del arbeide som gjenstår, før jeg kan sette meg ned og ta i mot jula, men kommer meg nok i mål i år også!
Etter en handlerunde i går, er det meste av innkjøpene unnagjort.(Og ja, var bortom frelsesarmeens julegryte også.) Har akkurat lagd to glass med sursild. En delfiakake har det også blitt.Ikke så mye hjelp å få i fra denne prinsessen (på erten), men flink til å holde meg med selskap, det er hun.


De siste gavene er pakket inn...
Ønsker dere alle en trivelig helg, og regner med at det blir friske innspurter hos de fleste!

5 kommentarer:

Torilpia sa...

Så effektiv du er .. kjekt å være så godt i rute :o) Sånne prinsesser har det med å mislike å ta i et tak .. bortsett fra hvis det er noe som skal ødelegges eller rives ned .. :o) Men koselige er de jo da.

Går i husvask her i kveld - holder på med kjøkkenet. Trodde ikke det skulle gå så greit som det gjør .. men det er godt at det er på den måten noen ganger også :o)

Ha en flott fredagskveld - klem!!

bodil sa...

Hei.Du er i rute ser jeg.Du er kjempe flink.Nydelig pus.Ikke mye førjulsstess på Kattene.For bli en katt i ny og ne.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

Janne i Fagerlia sa...

Høres ut til at du har alt under kontroll. Hos oss blir det bursdagsfeiring i helga, så det har vært ekstra baking i forbindelse med dette. Men nå er det slutt - lokket på frysern går snart ikke igjen.

Silda di så skikkelig god ut. Jeg elsker sild i alle varianter -skulle sikkert ha vært svensk, for i Sverige har de mer tradisjon på sild som julemat.

monica alias mosa sa...

Hei tante, og tuuusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Gleder meg slik til å flytte på landet igjen. Vekk fra Moa, biler, kjøpesentre og mas... til ro og friluft. Blir deilig!
Ja, jentene begynner å bli store nå. Rart hvor tiden har gått. Hmm, jeg sente avgårde julekort til deg også... spørs om jeg har rett adresse hvis det ikke dukket opp. Ønsker deg en fin jul også. :-) Jeg må selvfølgelig jobbe. Avisen må ut vettu... Uansett, du får ha en fin kveld videre, og så snakkes vi vel plutselig. Klem M

Frøken Fjols sa...

Ikke hos meg ! Frisk innspurt altså... Her blir det lightutgave på det meste og godt er det ! :-)

To dager på jobb og en dag med en kosehandletur med ei venninne - så forlater jeg sivilisasjonen for noen dager.

Kos deg myyye i jula og nyt at freden kan senke seg.