onsdag 2. desember 2009

Må man, så må man...

Selv om jeg hadde bestemt meg for å la være å vaske ned i år, (tar d te våren) måtte jeg ta en grovrens på stua!
Så i dag/kveld har jeg rydda, kasta , vaska vindu og shina, strøket duker og gjemt noe, tatt frem noe annet.. og en av de tinga jeg tok fram, er dette lyssettet som jeg fikk av en kollega til jul i fjor. Jeg har mange slike "sølv" fat, som jeg bruker året rundt, men med ulik pynt, alt etter årstiden, no går det mot jul, og for å komme i rett stemning, har jeg nydt dette i kveld...
Mimmi har det utmerket! Skulle passe Marit noen timer i dag tidlig og, det er så koselig og se hvordan de finner hverandre!
Pusen surret rundt føttene på marit, mol og koste seg, så m var nær med å snuble i henne flere ganger. Marit ga pusen ostebiter og drikke fra ei lita skje, og mimmi oppførte seg eksemplarisk, og spiste og drakk det hun fikk!
Det er en stund siden at jeg starta å kjøpe inn julegaver, så i tillegg til alt det andre, har jeg pakka inn ikveld. Noen av gavene har i tillegg til kjøpte ting, blitt supplert med saker fra vår produksjon...


Men hva det er, og hvem det er til, nei, det er hemmelig...
Ha en trivelig advenstid, med so travelt som du vil ha det...

4 kommentarer:

Torilpia sa...

Så godt at Marit og pusen trives sammen :o) Her slåss pus og fire-åringen litt om hvem som er sjef .. Men det begynner å gå mye bedre - med begge :o)

Det er så koselig å ta frem ting til jul - slikt som man ikke har fremme hele tiden. Kanskje skulle vi vært flinkere til å bytte ut litt i løpet av året også?? :o)

Ha en toppers onsdag - klemmer!!

Lisemoren sa...

For en skjønn pus du har fått. Heldig at han er så kosete også. Så heldig lille marit er som har dere alle.Jeg syns jeg ser henne for meg der hun mater pusien.

Jeg hadde alltid katter før, men barna mine tåler dem så dårlig, så vår siste ble omplassert av oss, innen familien. Det er tolv år siden, sukk. Han fikk det jo godt, men trist var det. Jeg har jo lenge lurt på å skaffe meg hund, en allergivennlig type, men min bedre halvdel sier nei, nei, nei. Han mener det er for mye ansvar og arbeid. Nå fortalte en nabo meg at det finnes en katt som allergikere tåler, så kanskje blir det katt her og. Jeg håper det.

Janne i Fagerlia sa...

Startet med julegavene tidlig jeg oså. Det er greit å slippe stresset som topper seg de siste ukene før jul.

A-mora sa...

Så bra at Marit og katten går godt overens.
Kjempefint julepapir du har på gavene.
Skal til og pakke inn gavene snart jeg også.
Det er trivelig og pakke inn pakker.
Trivelig og ta frem ting som en har stuvet bort ei stund.Og sette unna noe en har hatt frem.

Ha en kjempefin torsdag.

Klem