fredag 2. januar 2009

Er dette 2009, eller

- er jeg havnet på en annen planet..?
Siden jeg stort sett har vært sengeliggende siden i fjor, (i hvertfall i 2 1/2 døgn) kunne jeg glad konstatere da jeg våknet i dag, at jeg mest sannsynlig kom til å overleve!!
Har nok hatt mine tvil innimellom, har vært anngrepet av en ekstremt ekkel form for omgangssyke. Så da jeg hadde stått opp idag og spist en stor frokost,( en halv skive og en kopp te, men mye det i forhold til de siste dagene) hadde jeg bestemt meg for å ta en tur inn til sentrum. Skulle levere noen varer som var bestilt, samt ta en snartur innom en matbutikk. Da jeg kom ut for å starte opp bilen, samt bære inn litt ved,(som det hadde blitt tomt for inne) var dette synet som møtte meg...
Her skulle det da stå en bil...
Og her en palle med ved...
Riktignok med plast på,men likevel... Eller var det motsatt..?
Jeg kjente at kreftene bare forsvant. Vel hadde jeg fått med meg at det hadde begynt å sne for en stund siden, men maken... Nei, fant ut at dette måtte jeg nok tenke litt nærmere over, og tuslet meg inn igjen i senga mi... *sukk*

4 kommentarer:

Hjerterom sa...

Godt nytt år :)
Så fint at du er på bedringens vei da..
Hehe,det var litt av en forandring som møtte deg :)
Hadde gått inn å lagt meg igjen jeg!!

Siw

Linda sa...

Huffda! Såpass me snø mæ dåkkor! :O
Snøen kom egentli akkurat ei veke fær sænt ette mi mæning... :/

Trollkåno sa...

Er det liv so er det håp.., veit du.
Skjønar godt at du miste motet ved dette synet, når formen var sånn passeleg. Håpar du får både ved og mat i hus før dagen er omme..
God bedring!

Tante Julie sa...

Haha... Unnskyld at jeg ler, men... Hva annet kan man gjøre ?! Det virker ikke som om du har hellet med deg for tida...!