onsdag 14. januar 2009

Har bygd hus, biler og båter-

-i det siste, så det har blitt liten tid til blogging!!
Neida, ikke i virkeligheten, men med duplo klosser...
Som kjent, så har jeg begynt som dagmamma for vesle Marit, og jeg har blitt en racer med byggeklosser! Og Marit har blitt en racer til å plukke de fra hverandre igjen!!
Så siden det siste innlegget har jeg knappest vært nedpå, tidlig opp,(livredd for å forsove meg) opp til Marit, leke med, mate, stelle, legge og ta opp igjen henne, utover dagen, og når noen av foreldrene har kommet hjem, har jeg kjørt i full fart på jobben på ettermiddag/kveld, og etter at jeg har kommet hjem, har det stort sett vært å finne fram klær til dagen etterpå, spising og til sengs!! Har formet mange innlegg i hodet utover dagen, men når kvelden har kommet, har jeg ikke hatt ork... Men denne uken har jeg noen fridager fra jobben, så da fant jeg ut at jeg skulle prøve å få krotet ned noe. Faren er jo stor for at jeg kan glemme av hvordan det gjøres! Hihi.
I går, mellom passet av Marit, og jobben, var jeg en snartur innom en fargehandel, og fikk meg noen nye fargekart. Har rikelig fra før, men følte vel at de var litt utgått på dato, så derfor...

Siden slutten av 2008 forsvant i do på en måte, (se tidligere innlegg) og 2009 kom litt brått på, fikk jeg verken oppsummert det gamle året, eller kommet med noen forhåpninger for det nye, men har for første gang på lenge, et prosjekt som jeg håper å få gjennomført i år!

Jepp, vaskerommet/badet i kjelleren!! Lekker farge, ja?? Hehe, vennligst ingen kommentarer til den. Men i sin tid, (en stund siden,det ja,) var den faktisk innspirert av et baderom i filmen "Pretty women"! (Forøvrig en nydelig film, som jeg har på det forhistoriske mediet som het VIDEO.) Jada, lenge siden...
Dette fargevalget synes jeg ikke er det spor lekkert lenger, så derfor har jeg alvorlige planer for det nye året!!! Men med de nye fargekartene, blir nok ikke oppgaven helt enkel i starten..
Hvem kan bestemme seg i en fei, med fargenavn som; "sans, provence, elfenben, magnolia"eller "dun, tudor og skandinavisk lys"??
Jaja, lenge til jul enda, heldigvis!!


En annen ting som jeg skrev endel om i fjor, var mine eføyer, eller manglende hell med dem!!
Her om dagen, fikk jeg plutselig se at en av dem som fremdeles lever, (de har en tendens til å avgå, stilt og rolig, kort tid etter at jeg får dem i hus..!) har fått fullt av nye, friske, lysegrønne og spill levende skudd!!
Helt utrolig, så nå lurer jeg fælt på hva jeg har gjort denne gangen, som jeg ikke har gjort før?? Kan det være mangelen på vann? Hadde nesten glemt at jeg hadde kjøpt den!
Mangelen på lys? Står inni en krok på kjøkkenbenken, så må strekke seg for å få komme i dagslys, eller kan det ganske enkelt være at de ikke liker meg..? Nå er jeg jo aldri hjemme lenger..!
Jaja, før jeg avslutter helt, må jeg ile til å gratulere minstejenta mi, som har tatt sertifikat siden sist; "Bra jobbet, vennen, det gikk jo bra, jo!!"
TIL VI BLOGGES IGJEN; HA EN DEILIG TID!!


2 kommentarer:

Trollkåno sa...

Skjønar godt at det ikkje er att meir energi til blogging med dei arbeidsdagane der......høyrest ganske travelt ut, ja.
Men sikkert kjekt med vesle Marit!

Tante Julie sa...

Jøss, litt av noen dager du har !
Eføy, ja... Den avgår med døden her også... tørker inn og visner hen litt etter litt og da pøser jeg på med mer vann. Og det er akkurat DET som er problemet fikk jeg vite en dag her... De skal ha lite vann og en dusj i ny og ne.
Jepp, da vet vi DET !