søndag 25. januar 2009

I samme slengen,

prøver jeg meg på en utfordring, som jeg har fått fra denne koselige damen,http://trollogting.blogspot.com., som kalles fire x fem...
4 favorittprogrammer på tv.
Ser ekstremt lite på tv, begynner sjelden å følge med på serier som har mer enn to episoder, da jeg vet et jeg kommer til å falle fra ganske så snart, men når det gjelder engelsk krim, er jeg nærmest altetende. En daglig dose med nyheter må jeg også ha med meg, og her er nyhetskanalen til tv 2 et must, der blir jeg oppdatert når det passer meg. Sportssendinger er jeg også innom så sant jeg har anledning. og sist men ikke minst, prøver å få med meg "nytt på nytt".
Fire ting jeg gjorde i går.
Var på jobb. Handla. Var på besøk hos marit. Koste meg med en dvd-film, jepp, engelsk krim, sherlock holmes.

Fire ting jeg ser frem til.
Kommer ikke på noe spesielt i farten, prøver å ta hver dag som de kommer, og nyter de små og store gledene livet velger å gi meg. Ser bestandig frem til å være sammen med marit, naturligvis. Hun gir meg enormt mye energi, bare fordi hun er den hun er! Ser frem til å få noen fridager fra jobben, men når friuka er over, ser jeg bestandig frem til å begynne på igjen!
Fire favorittrestauranter.
Denne var enkel, er nesten aldri på restaurant, men før jul var jeg ute med jentene fra jobben, og vi var nok innom en 3- 4 plasser, vil bare trekke frem "Milano", hvor vi startet kvelden med kjempegod mat og god drikke. Store, rause porsjoner, veldig hyggelig betjening og fint julepynta lokale! Her ble nok grunnlaget lagt for at kvelden ble utrolig koselig og minnerik!


4 ting på ønskelista mi.

Denne var verre... Har egentlig ikke noe spesielt som jeg ønsker meg, bortsett fra de klisjéprega tingene. Men som dog er de aller viktigste tingene man kan ønske seg... At hele familien skal ha det bra, at alle skal få være friske, at alle som hører meg til skal trives i sin hverdag, og føle at de lykkes med sin greie, uansett hva det måtte være , og så gjør det ingen ting om vinteren tilfeldigvis skulle være over for denne gang!!

Jaja, etter beste evne dette her, det får bære eller briste...

Utfordrer ingen spesielle, da jeg ikke har fulgt med på hvem som allerede har fått den, men har du lyst til å prøve, så versågod!

Må også legge til at bildene er plukket ned fra forskjellige internettsider, uten at jeg desverre kan fortelle hvilke.

Ha en strålende søndag!

1 kommentar:

Solveig sa...

HEi hei:)
Du har det travelt du, som ikke rekker å se tv.
Men samtidig,så er det jo ikke tv'n som skal styre livet..
Selv om jeg tilbringer mesteparten av mine dager foran.. Men det har jeg jo ikke valgt. Er glad jeg har en på soverommet også;)

Koslig at du har tid til å besøke Marit å da:) du må være ei flott mormor! Kan ikke forestille meg for en stas det er;)

Gøy å lære mer om deg da!
Liker sånne utfordringer;)

Stor klem til deg:)
Håper du tar vare på deg selv!