fredag 2. januar 2009

Hvor er laderen min?

Opp gjennom årene er dette et spørsmål som ofte er blitt stilt her på gården!
Og det var vel nærmest noe slikt jeg lå å lurte på idag tidlig, jeg også, vel tilbake i senga mi, etter min lille tur ute i " det store hvite ..."Ganske så tom og matt.
Men etter en runde med sms'er for å avgi og motta "lege-bulletin'er", (ca kl 11 hver dag i romhjula) hehe, kunne vi glad og lettet konstatere at ingen flere var smittet, samt at alle som hadde vært syke, så ut til å være på bedringens vei!!
Eldste jenta og jeg bestemte oss derfor for å ta den turen inn til sentrum likevel, litt kjekkere når man er to!! Vel inne i bilen hennes, var noe av det første jeg fortalte henne at jeg aktet å besøke marit idag, før jeg dro hjem igjen!! Gourmet mat ble innkjøpt, og litt til, varer ble levert, og jeg tror at vi begge var ganske så fornøyde da vi kunne dra hjem igjen!

Så godt å få se i gjen vesle marit!! Hun har jo også vært syk stakkars, og det har vært absolutt det verste ved hele uka. Derfor så deilig å få være sammen med henne idag, og se at hun var frisk igjen. Jeg fikk gitt henne middag, lekt med henne og bare holdt henne, tett inntil meg...(Bildet er fra en tidligere anledning.) Så vel hjemme igjen, etter å ha spist og fått tent opp, tenkte jeg at jammen fant (møtte) jeg igjen laderen min idag...
Har dessuten begynt på et nytt sjal! Strikkes i en nydelig rosa farge, arbeidet er todelt, en blondekant skal syes på til slutt. Mønsteret fant jeg inne på DROPS sine nettsider.
Da skal jeg avslutte kvelden med litt strikking og litt film se-ing! (Nei, bildet er ikke fra en skrekk- film, men fra peisen min.) I morgen skal jeg ta turen innom til dere som har lagt igjen kommentarer inne hos meg mens jeg har vært syk. Enn så lenge, tusen takk til dere alle sammen. Så utolig hyggelige dere er!! Stor (smittefri) klem til dere!
P.S.Det snør, det snør, tiddelibom...
2 kommentarer:

Mamma´n t bestemorpiå di :) sa...

...Det er det det gjør, tiddelibom... :)

Gourmetmat ja.. hehe.. pizza grandiosa, og pølse og potetstappe.... (som egentlig ikje va nåkkå godt i d hæle tatt...)
Så vart en porsjon me betasuppe på me i kveld å.... Enklar å få ned, og enklar å holde på, uten å bli kvalm...

Marit hadde skikkelig mageont i kveld da... Bare sutra, og va full av luft stakkar.. skikkelig oppblåst.. Magen va hard som et trommeskinn...Va stuptrøtt stakkar, men fikk ikje sove... :( Syns så synd i ho... men ho fikk heldigvis sove ette kvart da...

Ska bli så godt å komme tebake t normalen..

Ha ei fin natt. :)
Natta.

Trollkåno sa...

Godt å høyre at det etterkvart nærmar seg "normale" tilstandar hjå deg.
Reknar med at både ved og mat til helga er "i boks".