lørdag 18. oktober 2008

En liten stemningsrapport...-stikker bare innom for å ønske dere alle en riktig god helg!! Er kjempeforkjøla og i tillegg har jeg arbeidshelg, så temmelig rolig her i kveld. Men hjemmelaga pizza skal det nå bli likevel, siden "minstejenta" og samboeren er hjemme. Viser dere også samtidig bilde av bjørnefamilien min. Den største har fulgt meg fra jeg var ganske liten, da jeg fikk den av min farfar! Den brummer når man bikker på den, for deretter å snu den på ryggen. Den måtte bestandig bli med meg i senga! Siden den er fylt med noe slags spon, ble den "vasket" med potetmel eller noe vi dengang hadde som het tørrshampo. Et pulver som ble strødd i håret, for deretter å børstes ut at, om man ikke orket å vaske det. Hmm... (En stund siden dette ja.) Den mellomste har jeg strikket selv, og minstemann er kjøpt på en eller annen butikk en gang! Uansett, en riktig god helg til dere alle!!!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)
Så dumt at du er skikkelig syk da!!
God bedring:)
Mm, hjemelaga pizza er best;)
Så koslig at du har den gamle bamsen du fikk av farfaren din!
Men har du virkleig strikket den ene, så flink du er:)

God helg til deg i morgen kveld da;)

A-mora sa...

Sånn gul bamse har jeg også:) Nå mangler den et øre og et øyne. Tørrshampoo husker jeg .Ble hvit i håret av det.hihi. God bedring.

Solveig sa...

Jeg har jo hatt noen ganske okey'e dager da, så det er jo bedre enn ingenting! Håper du får slappe av etter arbeidshelgen din imorgen:)
God natt!