søndag 5. oktober 2008

Tanker i natten...Vanligvis har jeg ikke problemer med å få sove når jeg legger meg. Jeg bare leser litt i en eller annen bok, og plutselig er det bare som om noen kutter strømmen, og vekk er jeg...
Så ikke i natt! Av en eller annen merkelig grunn begynte jeg å tenke på pannekaker m/ blåbærsyltetøy og stekt flesk. Og en stor kopp m kakao!! Ja så stor ble lysten på dette, at jeg holdt på å stå opp for å ordne det, der og da. Men pannekaker er vel ikke den mest egna nattmat. Men jeg lovet meg selv at til frokost...
Utrolig rart, hadde jo ofte store og innholdsrike søndagsfrokoster mens barna bodde hjemme, men når man stort sett camperer alene, blir det liksom ikke prioritert! Men du store min for en opplevelse... Siden det blåser og regner noe voldsomt idag, smakte det nok ekstra godt.
Nå tror jeg kanskje at jeg må ta en tur ut på verandaen for å sjekke, høres ut som om noe eller noen holder på å slite seg der ute! Skulle ikke undre meg om det står igjen noen "sommerting" ute enda ! *rødmer*. Så håper at dere alle der ute også har hatt en bra start på søndagen, og måtte dere få en fin dag videre!

1 kommentar:

A-mora sa...

Litt av en frokost. En må kose seg når det er helg. Her er det også dritt vær. Hadde stoore planer om og ta inn møbler og kaste sommerblomster osv i helga men det frister ikke og holde på med det i været her. Ha en fin søndag.