lørdag 4. oktober 2008

Skinnet bedrar...I dag skulle vi egentlig ha feiret bursdag i familien, men siden bursdagsbarnet er på tur i helga, får jeg inntil videre markere det på denne måten!!
For selv om alle bursdager er like viktige, er det litt ekstra med en 25 års dag! Selv om hun for alltid vil være min lille pike, må selv en mor innse at nå er hun nok voksen...
Derfor får hun som nevnt tidligere, en litt annerledes gave, som jeg selvfølgelig ikke kan vise dere nå, men en sniktitt på pakka skal dere nå få... Og nei, det er ikke en sofa fra ikea... Eller noe annet derifra heller!
Fant forleden forkleet som hun, og alle andre på den tiden måtte sy på barneskolen. Så da var mimringa i full gang. Hun har bestandig likt å lage ting, og hun var også både flink og rask, men tålmodigheta var det så som så med... Ble det ikke bra på første forsøk, ble det slengt tilside, for deretter aldri mer å se dagens lys! Hihi.
Mye kunne ha vært skrevet om henne, men det skal jeg ikke gjøre. Den som vil vite mer om henne, kan gå til bloggen hennes, som jeg linker til, på venstre sida her! ;)
Så inntil vi møtes igjen, kjære Anita Marie, GRATULERER!! Da var vi ferdige med de første 25 årene, og det har jo gått kjempebra! Gleder meg til fortsettelsen!!
Og til dere andre, ha en fin lørdag!!

4 kommentarer:

Solveig sa...

Så fint at du ble glad da:)
Gratulerer til "lille jenta" som feirer 25 år da:)
Ha en flott lørdag:)

Solveig sa...

Hehe, jeg er heller ikke så data flink;) Men du kan bare klikke på bilde(høyre klikk) velg lagre som.. Så blir det lagret på dn pc;)

Fru Fjeldhammer sa...

Gratulerer med jenta de!!

klem

Solveig sa...

Hei:) Takk for koslig hilsen! Jeg tar nå bare livet med ro,og koser meg med en kopp te;)
Hehe,da jeg sa han ikke er noe kokk,så mener jeg at han egentlig ikke kan å lage noe som helst.. Eller, taco da:) Men det kan man jo ikke spise vær dag,hehe!
Men han ordner med alt det andre jeg vil da:) Men så er jeg en type som gjør ting selv likevell,liker ikke å være avhengig av hjelp.