mandag 27. oktober 2008

På jakt etter grå GG,-og nok en fridag på hjul! Siden jeg denne perioden også bare får en fridag, ble det ut på tur igjen. Denne gangen i motsatt retning.
Etter å ha ordnet noen ærender i byen, peila jeg meg inn på en butikk som jeg visste selger GG. Som nevnt tidligere, har jeg forelska meg i de grå mønstra tinga... Men hadde de dem?? Neida, dama i butikken kunne fortelle meg at de varene hadde hun valgt å ikke ta inn... Eee, er det mulig?? Da hjalp det liksom ikke at de hadde de andre mønstrene, og selv om jeg liker de og, så.. Men, nappa med meg en katalog med hele utvalget i da! Kan drømme meg vekk i den,ja! Det ble litt hobbyting,pepperkaker i en søt blikkboks med et nostalgisk motiv og sist, men ikke minst, vin i kartong med madonna motiv... Gjennomført? Jepp! ;D Det ble også med hjem en pose tulipanløk,gitt!!
Siste del av helga ble, ved siden av jobbing, brukt til å barnesikre huset, og rydde litt. Marit og familien har begynt å pusse opp badet, og skal derfor bo her innimellom. Gleder meg til det ja!! Viser også bilde av en gammeldags pelargonia som jeg har. Var fin i vår, har stått og skrantet hele sommere, og da jeg hadde bestemt meg for å kaste den, kom den plutselig med knopper, noen digre, enkeltstående.. (Mora rent uhell, faren Hawairose, el noe slikt?) Hehe. God mandagskveld!! P.S. bildene i motsatt rekkefølge, men dere får redigere om på dem oppi hodene deres, mens dere leser.

3 kommentarer:

Torilpia sa...

Kan ikke du høre med Låvebutikken og Christina om hun kan sende GG?? Ser ut som om hun har dem ifht bildene hennes i alle fall :o)

Ha ei fortsatt fin uke - klem!

Torilpia sa...

PS! Artig plante da gitt .. :o)

Er så søt lille Marit - skikkelig sjarmtroll .. :o)

Solveig sa...

Så kjedlig at de ikke hadde de GG produktene du så etter!
Værste jeg har hørt at de ikke tok inn det.. Det mønsteret er jo så populært.

Som alltid like søt Marit da:)
Mye fint du fikk tak i da!
Du er så flink. Veldig stilig madonna bilde;)

Har vært ganske dårlig i noen dager nå,inkl i dag. Og føler meg helt utslitt. Så derfor har jeg ikke hatt ork til pcn.. Men nå måtte jeg ta turen innom deg;)

Ha en fin dag:)