torsdag 9. oktober 2008

Eplekake og jobbing.

Siden jeg må jobbe litt ekstra denne uken,(har egentlig friuke), er det ikke så mye spennende som skjer.
Men igår kveld bakte jeg en eplekake. Den er fantastisk god med vaniljeis til, men denne ble puttet i fryseren. (Kjekt å ha.)
Viser dere også noen bilder av ting jeg lagde til Marit skulle bli født. Strikkesett som hun hadde på seg på turen hjem fra sykehuset, krabbeteppe og en pose til de første lekene hennes, som hun har her hos bestemor! Ha en fin torsdag!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)
Så god den eplekaka så ut!!
Mm, beste jeg vet:)
Alltid greit å ha i frysen i tilfelle,men jeg er litt den typen som legger noe i frysen,å så kommer det opp fort igjen;) hehe!
Må si du er flink til håndarbeide! HEldige Marit da, å ha en slik bestemor:) Håper du har en super dag!

prinsessa sa...

Dette innlegget skal ikke mannen få se. For da ser han hvordan en ekte eplekake skal se ut. Min er liksom alle eplene bare dytta nedi og bitene er så usymetriske og forskjellige på srørrelsene at jeg tror nesten Ingrid Espelid hadde satt seg ned å ristet på hodet. Ha en herlig torsdag og i morra skal jeg øve meg på å lage sånn en ordentlig eplekake. ( Deet er jo skikkelig flott mønster jo på de eplene dine) Uansett ha en herlig torsdag. Klem fra Elin:O)

Solveig sa...

Hei hei:)
Så koslige ord du la igjen hos meg!
Jeg skal være hjemme alene helga her, samboer skal bort i jobb sammenheng.. Men heldivis er jo alle skap, skuffer og kjøleskap fulle;) Kjedlig å være hjemme alene, og ikke komme seg noe sted da.. Så jeg har ialefall mat! hehe. Mm, får bare så lyst på eplekake vær gang jeg ser den her;) Du lager så flott mønster,ser egentlig litt ut som min pleier.. Åh, jeg har så lyst til å bake,men må nok vente til formen tillater det.

Håper du får ei riktig god helg!
Og kan gjøre det du vil;)