fredag 3. oktober 2008

Lakenskrekk, bursdagsgave og ole paus,


Ja, innrømmer det gjerne!! En merkelig overskrift! ! Saken er nemlig den, har, som jeg har nevnt tidligere, arbeidsuke, men siden jeg er ferdig med ukas overtid, ble jeg litt "høy og mørk" i kveld.
Har" ordna" ferdig bursdagsgava til min førstefødte ((blir 25 år den 4.oktober, og selv om jeg husker det som om det var i går, synes jeg at det er veldig lenge siden!! *sukk*),(hun og samboeren har forøvrig fått en alldeles nydelig datter dette året ,og jeg et henrivende barnebarn, og også her går tiden alt for fort!!))
Men uansett, kan ikke fortelle noe mer om bursdagsgava no, siden hun leser denne bloggen, (hun elsker å ordne til gaver og hemmeligheter til andre, men når det kommer til henne selv, skal alt helst vites i forkant!!) Hehe. Det jeg kan si; det blir noe annerledes en vanlig!! Og litt i tiden...;) Har også fått pakka ned varene jeg skrev om i et tidligere innlegg, og ordna med leveringa av dem!!
Så ,da det var overstått, skulle jeg bare slappe litt av i go'stolen, før jeg fant senga!! Og, ikke uventa,jeg sitter her enda; har kosa meg me litt vin, sapp'a litt på tv'en, og ramla inn på reprisen av morten krogvold's intervju m ole paus!!
2 nydelige herrer!! Ole med sin lune væremåte og"koselige" tanker, og morten..! Sånn skulle alle intervjuere ha vært! Ikke mye revolver-journalistik der nei, men so utrolig bra.. Jaja, god natt til dere alle, og som dere sikkert skjønner, ingen bilder av hoveddelen før etter 4. okt. ;))

1 kommentar:

Berit sa...

Har kost meg her hos deg, sett mye fint av ting du har malt, bilder, herlig barnebarn!!
Jeg bruker også det utrykket at barnebarn er livets dessert!

Ha en fin dag videre!